Energy Expo - Join the revolution

Galaxy S25 Ultra va avea un design nou. Cum arată lângă S24 Ultra și iPhone 16 Pro Max

Scris de | 16 august, 2024
Galaxy S25 Ultra va avea un design nou. Cum arată lângă S24 Ultra și iPhone 16 Pro Max

Este luna august, ceea ce înseamnă că suntem la mai puțin de jumătate de an distanță de lansarea seriei Galaxy S25. Desigur, modelul Galaxy S25 Ultra va fi cel care va primi cea mai multă atenție și, conform celor mai recente scurgeri de informații, acesta ar putea fi și cel care primește cele mai multe upgrade-uri de la an la an. Asta pentru că, pentru prima dată după trei ani, acesta va primi un design actualizat, care ar putea renunța la liniile drepte cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

Samsung ar putea renunța la colțurile ascuțite pe noul Galaxy S25 Ultra

Galaxy S22, S23 și S24 Ultra au „moștenit” design-ul mai „pătrățos” al seriei de dispozitive Note, care a fost eliminată din oferta Samsung pentru a consolida seria Galaxy S într-una mai „puternică”, care să ofere câte  un model pentru fiecare tip de utilizator. Avem Galaxy S, modelul de bază pentru cei care vor un flagship compact, Galaxy S Plus pentru cei care vor un ecran mare, și Galaxy S Ultra pentru cei care vor telefonul „cu de toate”, care integrează cel mai mare și mai performant hardware, stylus S-Pen și care curtează și fanii Note din trecut.

Conform leaker-ilor cu „tradiție”, precum IceUniverse, avem acum și o idee despre cum ar putea arăta noul Galaxy S24 Ultra. Se pare că noul model va avea colțuri semnificativ mai rotunjite, care va face telefonul mai confortabil de folosit atunci când îl folosești cu o singură mână sau pentru sesiuni mai lungi. Deși nu avem încă o imagine „spion”, sau un render 3D complet, avem o primă imagine realizată conform descrierilor. Telefonul este comparat atât cu S24 Ultra, modelul din prezent, cât și cu viitorul iPhone 16 Pro Max.

Față de modelul flagship de la Samsung, singura diferență notabilă va fi la colțuri. Dimensiunea ecranului pare că va rămâne la fel, în timp ce forma dispozitivului pe margine și pe spate ar putea fi schimbată puțin pentru a acomoda noua formă. Față de iPhone, noul flagship Samsung ar putea fi chiar mai mic în dimensiuni. iPhone 16 Pro Max este așteptat cu ecran de 6,9”, mai mare în diagonală decât cel de 6,8” de pe Samsung. Totuși, Apple va crește dimensiunile pe laterală, telefonul urmând a fi la fel de înalt precum S25 Ultra. Astfel, Samsung are un aspect mai îngust, în timp ce iPhone-ul va fi mai lat.

În ciuda schimbărilor, Samsung nu va renunța la S-Pen, elementul care scoate modelel Galaxy S Ultra cel mai mult în evidență față de concurența din piață. Pentru unii utilizatori, aceasta va fi o veste bună, în timp ce utilizatorii care nu folosesc niciodată acest accesoriu probabil că ar prefera ca acel spațiu intern să fie dedicat unei baterii mai mari.

Seria Galaxy S25 este așteptată pentru lansare în luna ianuarie a anului viitor.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Sursa: Phone Arena