Energy Expo - Join the revolution

Microsoft îmbunătățește Windows Game Bar pentru dispozitivele handheld

Scris de | 14 august, 2024
Microsoft îmbunătățește Windows Game Bar pentru dispozitivele handheld

Microsoft începe să testeze o nouă versiune compactă a Windows Game Bar, disponibilă pentru Xbox Insiders. Similară cu aplicația Xbox de pe PC, Game Bar primește un mod compact, realizat special pentru ecranele cu dimensiuni mai mici, handheld-uri cu Windows sau pentru momentele în care te joci pe PC cu un controller.

„Cu Compact Mode pornit, accesul la widgeturi și navigația sunt simplificate pentru a asigura că poți accesa conținutul pe care îl dorești cât mai ușor posibil” explică Oliver Xu, senior product manager pentru Xbox Experiences. „Atunci când folosești un controller, poți schimba rapid între widget-uri cu bumper-ele (LB/RB).” mai spune acesta.

Widget-ul Home din varianta mai compactă de Game Bar îți permite să vezi jocurile recente sau cele care rulează în acel moment, și te lasă și să ieși dintr-un anumit titlu, dacă îți dorești asta, un lucru ideal dacă folosești un controller. Poți să accesezi rapid și opțiunile de widget-uri, sau widget store-ul dacă vrei să obții mai multe funcții pentru Windows Game Bar. Dacă vrei să testezi noua variantă de Game Bar, trebuie să fii un Xbox Insider și te poți înscrie să faci acest lucru. Noul compact mode este o nouă încercare a celor de la Xbox în inițiativa de a îmbunătăți aplicația lor de PC și nu numai, în ultimele luni.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Compact Mode is now in Game Bar for Xbox Insiders