Energy Expo - Join the revolution

Când se lansează și ce specificații va avea Samsung Galaxy S24 FE

Scris de | 14 august, 2024
Când se lansează și ce specificații va avea Samsung Galaxy S24 FE

Acum că privim în urmă la lansarea pliabilelor din acest an de la Samsung, bursa zvonurilor își îndreaptă atenția către seria S25 și, până atunci, viitorul Galaxy S24 FE. Asta mai ales în contextul în care paginile de suport pentru device-ul neanunțat încă au început deja să apară pe site-ul Samsung, și am avut mai multe leak-uri cu specificațiile deja. Astfel, deși Samsung nu a anunțat încă ceva oficial cu privire la acest device, cei de la ETNews sugerează că îl vom vedea lansat la nivel global în octombrie, în timp ce un alt terminal Samsung, Galaxy A16, se va lansa în luna decembrie.

În ceea ce privește specificațiile, ne așteptăm ca Samsung Galaxy S24 FE să vină cu un procesor Exynos 2400e SoC, o versiune underclocked a lui Exynos 2400. Va rula interfața One UI 6.1.1 și va avea o baterie de 4565mAh, iar Samsung îl va promova pentru capacitățile bateriei, care va putea rula până la 78 de ore continue de playback de muzică, sau 29 de ore continue de playback video.

Bineînțeles, nu va lipsi rezistența la apă, iar ecranul va fi unul de 6,7 inchi FullHD+, cu rată de refresh de 120Hz și o luminozitate maximă de 1900 de niți. Pe față, va fi „apărat” de sticlă Gorilla Glass Victus+, și va exista un decupaj punch-hole pentru camera de selfie de 10MP. Pe spate, se vor regăsi alți trei senzori – unul principal de 50MP, un ultrawide de 12MP și un telefoto de 8MP (cu zoom optic 3x).,

Telefonul va fi disponibil într-o varietate mare de culori, așa cum ne-a obișnuit deja Samsung cu aceste device-uri. Acestea vor fi galben, argintiu, verde, negru, albastru, precum și alte două nuanțe care se vor găsi exclusiv pe site-ul Samsung.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy S24 FE, Galaxy A16's launch timeline revealed