Energy Expo - Join the revolution

TikTok introduce o opțiune de group chat și noi funcții în mesajele private

Scris de | 13 august, 2024
TikTok introduce o opțiune de group chat și noi funcții în mesajele private

Luni, TikTok a anunțat sosirea unui update important pe platformă, ce va permite utilizatorilor să creeze și să trimită mesaje în group chat-uri pentru prima dată. În plus, compania aduce o nouă opțiune și în zona de mesaje private, ce îți va permite să trimiți stickere, similar cu ce există deja în alte aplicații de mesagerie.

Group chat-urile de pe TikTok vor putea aduna până la 32 de oameni și, o funcție foarte interesantă, nu vor permite includerea adolescenților cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, din motive de siguranță. De asemenea, va exista și opțiunea de a bloca sau da mute oricărei persoane din chat, precum și posibilitatea de a raporta mesaje sau chiar întregul chat dacă prezintă conținut care încalcă termenii de utilizare ai platformei.

Funcția de stickere funcționează similar cu cea de pe WhatsApp, spre exemplu, și va permite adăugarea de stickere direct în mesajele private. Oricine poate crea propriile stickere printr-o nouă platformă, denumită TikTok Stickers. În urmă cu câteva săptămâni, compania mai anunțase o funcție, Sound Search, care permite utilizatorilor să găsească o melodie cântând-o, fredonând-o sau chiar interpretând varianta instrumentală. Aceasta este momentan disponibilă unui grup mic de utilizatori, și nu știm încă în ce regiuni este încercată.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: TikTok introduces group chats and stickers in direct messages