Energy Expo - Join the revolution

Infinix a lansat Xpad, prima tabletă din portofoliul companiei

Scris de | 12 august, 2024
Infinix a lansat Xpad, prima tabletă din portofoliul companiei

Infinix a lansat prima sa tabletă fără prea multe surle și trâmbițe. Aceasta se numește Xpad și are un ecran de 11 inci, un chipset Helio din gama medie și o variantă cu LTE.

Infinix Xpad este alimentată de un procesor Helio G99, CPU octa-core de 2,2 GHz. Acesta este folosit la scară largă de mărcile de sub umbrela Transsion, fiind prezent pe aproape douăzeci de dispozitive. În plus, Infinix a introdus și o funcție numită XArena Game Space, cu trei moduri diferite de performanță, concepute pentru a aloca diferite sarcini GPU-ului Arm-G57 MC2, în scopuri de gaming.

Tableta are un ecran LCD de 11 inci cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz și o rezoluție de 1.920 x 1.200 pixeli. Marginile destul de subțiri oferă un raport ecran-corp de 83%, iar Infinix a dezvăluit cu această ocazie că luminozitatea maximă este de 440 niți. Tableta are un corp metalic de tip „unibody” și dispune de câte o cameră de 8 MP pe fiecare parte, pe spate și deasupra ecranului.

E destul de clar deja că 2024 este considerat anul AI-ului, iar Infinix a introdus pe Xpad propria soluție denumită Folax, un asistent personal care are la bază ChatGPT. Tableta este, de asemenea, echipată cu patru difuzoare pentru a îmbunătăți experiența de consum multimedia.

Infinix Xpad dispune de o baterie de 7.000 mAh cu încărcare prin cablu la 18W. Compania a dezvăluit că 50% din capacitatea bateriei poate fi încărcată în aproximativ 40 de minute.

Tableta e lansată în trei culori: albastru, negru și auriu. Are variante cu 4 GB sau 8 GB RAM cu 128 GB sau 256 GB stocare internă, deși compania nu a precizat combinațiile exacte. Detaliile oficiale despre prețuri și disponibilitate vor fi dezvăluite în funcție de piață.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: via GSM Arena