Energy Expo - Join the revolution

Acesta este Galaxy S24 FE: design-ul telefonului „scăpat” pe internet în imagini oficiale

Scris de | 12 august, 2024
Acesta este Galaxy S24 FE: design-ul telefonului „scăpat” pe internet în imagini oficiale

Nu va trebui să mai așteptăm foarte mult pentru lansarea lui Galaxy S24 FE, „flagship-ul de buget” de la Samsung. Se pare că produsul este aproape gata de a fi trimis către magazinele de specialitate, întrucât avem deja grafica oficială pe care o vom regăsi pe toate banner-ele de promovare, onlin, sau offline. Android Headlines a pus mâna pe un pachet de fotografii „oficiale” cu dispozitivul, care îl prezintă din toate punctele de vedere. Așa putem confirma și multe dintre specificațiile hardware, dar și întreaga ofertă de culori care vor fi disponibile.

Galaxy S24 FE va fi un „flagship” cu mici compromisuri hardware

Din imaginile pe care le avem, putem concluziona că Galaxy S24 FE se va livra în cel puțin cinci variante de culoare. Acestea nu sunt unele „îndrăznețe”, ci culorile obișnuite în care tot vedem telefoane în ultimii câțiva ani: un gri, care ia locul variantei negre, un galben pal, nelipsitul argintiu și două nuanțe de verde și albastru foarte șterse. Aceste culori aduc aminte chiar de culorile în care și Apple livrează iPhone-urile „standard” și acelea fiind extrem de „șterse”. Se pare că alte două culori, care nu se regăsesc în imagini, vor fi exclusive magazinului oficial de pe Samsung.com.

Imaginile confirmă însă și detalii despre hardware și construcție. De exemplu, putem vedea că, spre diferență de seria Galaxy A, modelul Galaxy S24 FE nu va avea acel „Key Island”, care ieșea în relief în jurul butoanelor. Design-ul lui FE este astfel mai bine aliniat cu S24 și S24+, cu margini complet drepte și ecran plat. Construcția este din aluminiu și sticlă Gorilla Victus+ pe ambele părți, și ne putem aștepta la rezistență la apă, probabil la standard IP67 sau IP68.

Ecranul este, de asemenea, prezentat cu o diagonală de 6,7”, deci în ton cu modelul Galaxy S24+, și cu rată de reîmprospătare de 120 Hz. Nici la capitolul luminozitate nu stă tocmai rău, la 1.900 nits.

Configurația va fi similară cu cea a seriei principale S24

Atunci când vorbim despre configurația internă, ne putem aștepta la chipset-ul Exynos 2400, același pe care l-am întâlnit pe S24 și S24+ la începutul acestui an. Acestea vor fi alăturate unui sistem de camere 50+12+8 megapixeli (wide/ultrawide/zoom 3x), similar cu ce am văzut anterior pe alte modele de la Samsung. Camera frontală rămâne cea de 10 megapixeli pe care o știm deja de câțiva ani. Bateria lui Galaxy S24 FE va avea capacitate de 4.565 mAh, deci aici vom vedea un „downgrade” față de modelul „plus”, iar Samsung promite 78 ore de ascutlare de muzică și 29 de ore de redare video.

Desigur, fiind un model Galaxy S, acesta va fi livrat cu One UI 6.1.1, alături de capabilitățile Galaxy AI moderne, inclusiv cele pe care le-am văzut inițial doar pe modelele Galaxy Z Flip6 și Fold6. Vorbim astfel despre Generative Edit, Cricle to Search, Sketch to Image și Live Translate, cât și de restul capabilităților de generare de texte, reformulare și rezumare.

Având în vedere cât de multe detali știm deja despre Galaxy S24 FE, ne așteptăm să primim un anunț oficial din moment în moment. Cel mai probabil, prețul va fi similar cu cel al lui Galaxy S23 FE de anul trecut, care s-a lansat la 3.500 lei în România.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Android Headlines