Energy Expo - Join the revolution

Aplicația Google Photos primește schimbări importante

Scris de | 9 august, 2024
Aplicația Google Photos primește schimbări importante

Google Photos își schimbă interfața, eliminând categoria „Bibliotecă” și introduce o nouă secțiune numită „Colecții”, menită să ușureze găsirea conținutului. Colecțiile vor găzdui toate albumele tale într-un singur loc, incluzând albumele private, cele partajate cu tine de către alți utilizatori, precum și foldere noi pentru persoane și animale de companie, documente și locuri.

Aceste modificări au probabil legătură cu viitorul asistent Ask Photos, care are la bază tehnologia Gemini, despre care CEO-ul Sundar Pichai a spus că va fi lansat în această vară. Conform celor de la 9to5Google, secțiunea „search” a fost și ea reproiectată, înlocuind designul anterior cu o listă de opțiuni sugerate, cum ar fi Screenshots (Capturi de ecran), Selfies și Menus (Meniuri).

Funcția pentru „colecții”, care înlocuiește „Biblioteca” existentă, dar păstrează aceeași pictogramă, e în curs de lansare pentru toți utilizatorii de Android și iOS ai Google Photos, însă poate dura câteva săptămâni până când va fi disponibilă pe toate device-urile.

In schimb, folderul „Utilitare” va fi eliminat complet, însă instrumentele din el vor fi doar relocate. De exemplu, opțiunea de a crea un folder blocat cu parolă poate fi găsită acum la baza secțiunii „Colecții”. Opțiunile pentru importarea imaginilor și crearea de albume, colaje și clipuri video pot fi găsite apăsând simbolul „+”, în timp ce acțiuni precum eliberarea spațiului pe dispozitiv și gestionarea fotografiilor necesită acum accesarea profilului tău din Google Photos.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: via The Verge