Energy Expo - Join the revolution

Star Wars Jedi: Survivor se lansează pe consolele last-gen, PlayStation 4 și Xbox One

Scris de | 7 august, 2024
Star Wars Jedi: Survivor se lansează pe consolele last-gen, PlayStation 4 și Xbox One

Deși generația de console actuală ajunge imediat la 4 ani de existență, încă avem multe jocuri care se lansează și pe versiunile last-gen, adică „bătrânele” PlayStation 4 și Xbox One. Astfel, se pare că Star Wars Jedi: Survivor, unul dintre cele mai așteptate jocuri din ultimii ani, va ajunge pe cele două console last-gen în data de 17 septembrie, conform celor de la EA. Jocul lansat pentru PC, Xbox Series X/S și PlayStation 5 în aprilie 2023 costă 49,99 de dolari, și doar varianta standard este disponibilă, ediția Deluxe rămânând rezervată exclusiv pentru consolele „noi”.

Cei care dețin însă o consolă last-gen s-ar putea să se gândească de două ori înainte să dea precomanda pentru Star Wars Jedi: Survivor, pentru că jocul, deși bine primit de critici și audiențe, a fost destul de problematic din cauza unor probleme de performanță, mai ales în ceea ce privește varianta pentru PC. Lucrurile au stat ceva mai bine pe Xbox și PS5, dar problemele pentru portul de PC pare că ar fi în continuare existente.

Bineînțeles, existența acestor probleme pe consolele noi și pe portul de PC nu garantează că versiunile last-gen vor fi la fel. Star Wars Jedi: Fallen Order a funcționat spre exemplu foarte bine pe consolele vechi, astfel că dacă nu ai făcut încă upgrade-ul și ai jucat primul titlu, s-ar putea să ai parte de o experiență foarte plăcută și cu sequel-ul celor de la EA.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Star Wars Jedi: Survivor is coming to last-gen consoles