Energy Expo - Join the revolution

Samsung are o cafenea în Iulius Mall Cluj, denumită Galaxy AI Café

Scris de | 7 august, 2024
Samsung are o cafenea în Iulius Mall Cluj, denumită Galaxy AI Café

Samsung deschide în Iulius Mall Cluj o cafenea, denumită Galaxy AI Café, un loc în care vizitatorii vor putea să bea cafea de specialitate, în timp ce testează noile funcții AI de pe cele mai recente dispozitive Samsung. Spațiul este destinat în special tinerilor din Generația Z, și va fi deschis pe toată durata verii și nu numai, până pe 30 septembrie.

„Suntem încântați să aducem conceptul Galaxy AI Café în România, la Cluj-Napoca, un oraș plin de viață și energie. Ne dorim să democratizăm accesul oamenilor la inteligența artificială prin crearea unui spațiu în care să explorăm împreună cum AI poate transforma modul în care comunicăm și interacționăm,” declară Tiberiu Dobre, Vicepreședinte al Samsung Electronics în România & Bulgaria.

Vizitatorii Galaxy AI Café vor avea ocazia să testeze cele mai recente dispozitive Samsung, precum pliabilele Galaxy Z Flip6 și Galaxy Z Fold6. Astfel, vizitatorii vor putea testa funcții precum FlexCam cu zoom automat, Note Assist și Circle to Search pentru a vedea cum tehnologia AI poate simplifica activitățile zilnice. De asemenea, tehnologia Galaxy AI este disponibilă și pe alte flagship-uri Samsung, cum ar fi Galaxy S24 și S23, disponibile la Galaxy AI Café. Pe lângă testarea produselor, vizitatorii se vor bucura de surprize și activități interactive și vor avea șansa de a câștiga premii.

Un alt punct de atracție al cafenelei îl reprezintă ecranul LED din seria Samsung XHB, cel mai mare din Europa. Ecranul este rezistent la intemperii și eficient energetic.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,