Energy Expo - Join the revolution

Realme va dezvălui o tehnologie de încărcare de 300W

Scris de | 7 august, 2024
Realme va dezvălui o tehnologie de încărcare de 300W

Războiul vitezelor de încărcare a mai încetat în ultima perioadă, după ce acum ceva timp nu aveam lună fără ca un producător să anunțe o nouă inovație în acest domeniu. Acum, se pare că Realme se pregătește de un pas important, deoarece un zvon din China ne spune că producătorul este gata să anunțe propria sa tehnologie de încărcare de 300W, pe fir, pentru smartphone-uri. Nu ar fi prima oară când un producător din China dezvăluie așa ceva, Redmi arătând propria sa variantă în februarie 2023.

Atunci, producătorul spunea că o astfel de tehnologie poate încărca un telefon cu o capacitate de 4100mAh de la 0% la 100% în sub 5 minute. La peste un an distanță de la acea prezentare, nu există încă vreun telefon Redmi care să poată folosi tehnologia de încărcare pe 300W.

Astfel, nu ar fi o surpriză neapărat dacă ceea ce dezvăluie Realme este doar o prezentare, și nu o tehnologie aplicabilă momentan, care să poată fi folosită de vreun device. Merită menționat însă că Realme este momentan producătorul care a venit cel mai aproape de o astfel de putere de încărcare astronomică, având încărcare pe fir de 240W în două device-uri, Realme GT5 și Realme GT Neo 5. Conform aceleiași surse din China, Realme va lansa curând GT7 Pro, telefon care va avea rezistență de tip IP69 la praf și apă, precum și un senzor de amprentă ultrasonic.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Realme to unveil 300W wired charging technology soon