Energy Expo - Join the revolution

OnePlus Open Apex Edition s-a lansat astăzi și oferă stocare dublă față de varianta precedentă

Scris de | 7 august, 2024
OnePlus Open Apex Edition s-a lansat astăzi și oferă stocare dublă față de varianta precedentă

OnePlus Open se apropie de împlinirea a un an de la lansare și rămâne unul dintre cele mai bune telefoane pliabile de pe piață. Astăzi, device-ul a primit un upgrade numit „Apex Edition”, care dublează capacitatea de stocare a telefonului OnePlus Open și care introduce „VIP Mode”, funcție ce îmbunătățește confidențialitatea.

OnePlus Open a debutat la sfârșitul anului 2023 ca un telefon pliabil foarte atractiv pentru piața din SUA și restul lumii. Avea un design subțire, camere excelente și ecrane de înaltă calitate, toate la un preț mai mic comparativ cu Galaxy Z Fold 5 și Pixel Fold.

Intrând în a doua jumătate a anului 2024, s-a zvonit îndelung că OnePlus Open nu va avea parte de un succesor în acest an. În schimb, e posibil să avem parte de o nouă versiune la începutul anului 2025. Între timp, însă, OnePlus a lansat „Apex Edition” OnePlus Open, model ce costă 1899 de dolari.

OnePlus Open „Apex Edition” dublează stocarea telefonului pliabil al companiei de la 512GB la 1TB. Totuși, memoria RAM va rămâne aceeași, de 16GB. Chiar și așa, este o configurație ultra high-end, pe lângă ceea ce era deja un pachet extrem de bun.

VIP Mode

„Apex Edition” va adopta și „VIP Mode” de la Oppo, un mod special de confidențialitate care permite utilizarea Alert Slider-ului nu doar pentru a dezactiva sunetele dispozitivului, ci și pentru a tăia accesul la camera și microfonul telefonului, precum și pentru a dezactiva notificările. OnePlus spune că aceste îmbunătățiri de confidențialitate sunt realizate la nivel de procesor.

Această nouă ediție „Apex” aduce îmbunătățiri semnificative în special pentru utilizatorii care doresc mai mult spațiu de stocare și un nivel suplimentar de confidențialitate, păstrând în același timp toate caracteristicile care au făcut din OnePlus Open un device de top.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: OnePlus Open’s stunning ‘Apex Edition’ has 1TB of storage, ‘VIP’ privacy upgrade