Energy Expo - Join the revolution

Lenovo ar putea lansa o consolă Legion Go mai mică și mai ieftină

Scris de | 6 august, 2024
Lenovo ar putea lansa o consolă Legion Go mai mică și mai ieftină

Zvonurile despre o versiune mai mică a consolei portabile de gaming Legion Go circulă de ceva vreme, iar toată situația are mai mult sens pentru oricine urmărește industria în creștere a PC-urilor portabile de gaming. Modelul original Legion Go oferă un ecran mare de 8 inci și costă 600 de dolari, așa că, dacă Lenovo li-ar putea dori să lanseze un produs care să fie mai ieftin și care să fie adresat unui segment mai larg de public.

Ei bine, acum există mai multe detalii despre această unitate mai conservatoare în dimensiuni datorită unui leak care a avut loc direct pe pagina de produse a Lenovo. Mai mult, s-ar cunoaște și numele dispozitivului: zvonurile spun că acesta se va numi Lenovo Legion Go S.

După cum se poate vedea în captura de ecran de mai sus, Lenovo a făcut deja o gafă, descriind caracteristici care nu există la actuala consolă portabilă Legion Go. Specificații precum un ecran de 7 inci, două ventilatoare și un port HDMI sugerează o consolă portabilă Legion Go mai mică, probabil cea despre care s-a tot scris, Legion Go S.

Desigur, există șansa ca Lenovo să ne ofere un refresh al actualei Legion Go, așa cum Asus a executat cu brio această mișcare cu ROG Ally X, oferind îmbunătățiri incrementale. Deci, chiar dacă Lenovo a greșit și a listat pe site-ul propriu și oficial caracteristici care încă nu există, încă nu se știe exact ce înseamnă acest lucru pentru gama Legion Go.

Desigur, este foarte probabil pentru companie să continue lansarea de console portabile, însă nimic nu este bătut în cuie până la momentul la care va exista o confirmare oficială din partea Lenovo.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: ,

Sursa: via Android Police