Energy Expo - Join the revolution

Galaxy AI ajunge și pe Samsung Galaxy A55 și A35, conform ultimelor zvonuri

Scris de | 6 august, 2024
Galaxy AI ajunge și pe Samsung Galaxy A55 și A35, conform ultimelor zvonuri

Galaxy AI, funcțiile bazate pe inteligență artificială introduse de Samsung pe noile sale telefoane din acest an, au fost principalul selling point al seriilor flagship ale producătorului sud-coreean, iar acum se pare că și posesorii de telefoane midrange se vor putea bucura de ele. Conform celor de la SamMobile, acesta este următorul pas pe care Samsung îl va face, extinzând astfel suita de telefoane care beneficiază de Galaxy AI, ca parte dintr-un nou update de software, One UI 6.1.1

Informația nu oferă și o dată exactă pentru acest update, însă spune că ar urma să se întâmple „luna aceasta sau următoarea”. Nu totul este însă roz, pentru că se pare că nu toate funcțiile Galaxy AI vor ajunge pe midrange-uri, unele dintre ele fiind păstrate pentru telefoanele flagship. Nu știm exact care dintre ele vor fi, dar o presupunere ar fi că Samsung va păstra funcțiile care au nevoie de mai multă putere de procesare drept exclusive pentru seria S și pliabile, deoarece Galaxy A35 și Galaxy A55 ar avea mai multe probleme la acest capitol.

E neclar și dacă Galaxy A35 și A55 vor fi singurele device-uri din seria A care vor primi funcțiile Galaxy AI, sau doar vor fi primele dintr-un șir mai lung. Noi am vorbit pe larg despre Galaxy AI și ce aduce acesta pe noile telefoane Samsung, inclusiv separat, dar și în review-urile individuale pentru Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung's Galaxy AI will reach the Galaxy A55 and A35, report says