Energy Expo - Join the revolution

Samsung oferă transferuri online de până la 10 GB prin Quick Share

Scris de | 5 august, 2024
Samsung oferă transferuri online de până la 10 GB prin Quick Share

Quick Share de la Samsung, funcția care permite transferul de fișiere între telefoane Galaxy este o alternativă atât de bună la AirDrop de la Apple, încât Google a decis să o folosească în defavoarea soluției proprietare Nearby Share. Ceea ce unii nu știu însă este că Quick Share pe dispozitivele Samsung poate să trimită fișiere și prin internet, pe orice tip de dispozitiv, însă cu anumite limite zilnice. Samsung anunță însă că dublează aceste limite, pentru a permite transferuri mai mari.

Limita de transfer prin Quick Share s-a dublat

Utilizatorii de telefoane Galaxy pot face update aplicației Quick Share din magazinul Galaxy Store pentru a primi o dublare a limitei de transfer maximă. De la 5 GB pe zi, utilizatorii de telefoane Samsung pot trimite acum până la 10 GB de date prin intermediul funcției Quick Share, fie prin intermediul unui cod QR, fie printr-un link. Astfel, poți trimite acum și fișierele mai mari de 5 GB, care nu puteau fi trimise deloc prin intermediul acestei capabilități. Limita este însă pe zi, deci poți trimite un singur fișier de 10 GB pe zi, sau mai multe care, în total, ajung la 10 GB.

Alte îmbunătățiri aduse de noua versiune a aplicației Quick Share de la Samsung sunt afișarea numelor dispozitivelor din apropiere pe două linii, ceea ce îmbunătățește lizibilitatea pentru cele cu nume foarte lunig. De asemenea, este acum afișată dimensiunea fișierelor pe care urmează să le primești printr-un transfer prin Quick Share, pentru a ști înainte de a-l accepta dacă ai sau nu spațiul necesar.

Acest update vine după ce un funcțiile de securitate Knox au fost actualizate cu posibilitatea de transferuri „private” prin Quick Share, fără ca telefonul să apară în lista altor utilizatori, pentru până la 20 de fișiere de maximum 200 MB în total, dar și posibilitatea de a realiza backup-uri criptate E2E în cloud.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,