Energy Expo - Join the revolution

Noul pliabil de la Huawei are parte de un „leak” în Geekbench, iar rezultatele nu sunt chiar promițătoare

Scris de | 5 august, 2024
Noul pliabil de la Huawei are parte de un „leak” în Geekbench, iar rezultatele nu sunt chiar promițătoare

Un smartphone Huawei, cu numele de cod PSD-AL00, despre care se crede în prezent că este Huawei Nova Flip, a fost observat în topurile Geekbench. Cele mai bune rezultate obținute în testul benchmark au fost un scor de 1.000 la testul single-core și 2.419 la testul multi-core.

Aceste rezultate sunt surprinzător de slabe mai ales prin comparație cu alte telefoane pliabile de tip clamshell ale concurenței. De exemplu, Galaxy Z Flip 5 a obținut un scor de 1.984 la testul single-core și 5.149 la testul multi-core. Așadar, dacă aici e vorba de telefonul Flip care urmează să fie anunțat și mai apoi lansat oficial, acesta va fi destul de modest în termeni de performanță.

În afară de cifrele de mai sus, telefonul are 12 GB de RAM și un procesor octa-core. Și aici avem parte de o „ciudățenie”: 12 GB de RAM pentru un procesor mai slab este derutant. Conform Geekbench, telefonul rulează Android 12.

Noul pliabil va fi lansat pe 5 august în China și a apărut recent într-un leak destul de important. Conform acestuia, ne putem aștepta la un procesor din seria Kirin 9000, cu până la 1 TB de stocare. În ceea ce privește celelalte specificații, ele sunt mai promițătoare. Se zvonește că smartphone-ul va dispune de un ecran pliabil de 6.94 inci, cu o rată de reîmprospătare de 120Hz, iar ecranul exterior, adică cel „cover”, va fi un OLED de 2.14 inci.

Nova Flip va fi echipat cu o cameră principală de 50 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră selfie de 32 MP. Telefonul va fi alimentat de o baterie de 4.400 mAh. Având în vedere câte sancțiuni din partea SUA a primit Huawei, este de înțeles că telefonul nu este chiar la nivel de flagship.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Phone Arena