Energy Expo - Join the revolution

eMAG lansează Fashion Shop, împreună cu Trendyol, Musette, ePantofi și alții

Scris de | 5 august, 2024
eMAG lansează Fashion Shop, împreună cu Trendyol, Musette, ePantofi și alții

eMAG vine în întâmpinarea celor care vor să-și reînnoiască garderoba și lansează Fashion Shop, un nou shop-in shop cu o ofertă care trece de un milion de produse. Odată cu noul shop-in-shop se lansează pe eMAG și brandul Trendyol, împreună cu Musette, epantofi.ro sau Modivo, care vor completa oferta noului shop. De asemenea, avem parte și de alte branduri consacrate precum Nike, Puma sau Adidas.

Încălțămintea, echipamentul sportiv și accesoriile, în topul comenzilor fashion pe eMAG

În topul celor mai cumpărate articole pentru copii, în prima jumătate a acestui an, au fost încălțămintea, echipamentele sportive și tricourile. În ce-i privește pe adulți, cele mai comandate articole au fost pantofii sport, sandalele pentru femei, urmate de accesorii precum gențile. În topul preferințelor clienților s-au mai numărat bijuteriile și ceasurile, în special cele bărbătești, precum și curele.

Una din zece comenzi este plătită cu eMAG MyWallet

În primele șase luni ale anului 2024, clienții eMAG au plătit, în medie, 202 lei pentru o comandă de produse fashion. Una din zece comenzi a fost achitată prin eMAG MyWallet, soluția care oferă mai multă flexibilitate și permite plata în 30 de zile, în patru sau 12 rate.

Fashion Shop este al 12-lea shop-in-shop lansat de eMAG în ultimul an. Clienții pot găsi simplu și rapid produsele și ofertele pentru ei și în Sports Shop, Baby Shop, Hair & Make-up Shop, Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Pet Shop, Garden Shop și Christmas Shop.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,