Energy Expo - Join the revolution

Cum se va numi modelul subțire de iPhone 17 și ce alte specificații sunt zvonite

Scris de | 5 august, 2024
Cum se va numi modelul subțire de iPhone 17 și ce alte specificații sunt zvonite

Mai e foarte puțin și se lansează gama iPhone 16, iar unii leakeri deja își îndreaptă atenția spre iPhone 17, iar cel mai intrigant zvon care a tot circulat despre evenimentul care va avea loc anul viitor este că ar putea exista un iPhone 17 Slim sau, conform unor informații și mai recente, un iPhone 17 Air.

Acest leak vine de la FrontPageTech, care susține că modelul mai subțire de iPhone ar putea fi lansat sub numele de iPhone 17 Air.

Un nou produs „Air”

Este un nume care ar avea sens, cel puțin pe hârtie, deoarece Apple are deja o gamă iPad Air care se situează, ca performanță și specificații, între iPad-urile de bază și modelele Pro. Aceasta era, la un moment dat, poziționată ca fiind opțiunea subțire, la fel ca și în cazul MacBook Air.

FrontPageTech a împărtășit, de asemenea, câteva randări create de ei din care ne putem face o idee despre cum ar putea arăta iPhone 17 Air. Acestea ne prezintă un design de iPhone oarecum familiar, completat de o insulă dinamică (Dynamic Island), dar cu un corp vizibil mai subțire și doar un singur senzor foto pe spate.

via FrontPageTech

iPhone 17 Air nu va dispune de procesorul flagship din 2025

Sursa pune accentul pe unele specificații „scurse” anterior, astfel că iPhone 17 Air ar folosi mai puțin titan în șasiul său decât modelele Pro și nu ar echipa cel mai bun procesor disponibil în iPhone-urile din 2025. Cel mai probabil va folosi un chipset A19 în loc de A19 Pro, CPU de care vor dispune iPhone 17 Pro și Pro Max.

Cu toate acestea, iPhone 17 Air ar putea avea aproximativ 5 mm grosime. Ca referință, iPhone 15 și iPhone 15 Plus au 7,8 mm grosime, iar iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max au 8,3 mm grosime, ceea ce ar însemna că iPhone 17 Air ar fi considerabil mai subțire.

Sursa de la care au apărut aceste zvonuri mai spune, de asemenea, că iPhone 17 Air ar putea avea un ecran de 6,6 inci, cu rezoluția de 1.260 x 2.740, similar în dimensiuni cu iPhone 15 Plus, care are un ecran de 6,7 inci, cu rezoluția de 1.290 x 2.796.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via TechRadar