Energy Expo - Join the revolution

Ce schimbări ne pregătește Samsung pentru One UI 7

Scris de | 5 august, 2024
Ce schimbări ne pregătește Samsung pentru One UI 7

În curând ar trebui să înceapă programul de beta testing pentru Samsung One UI 7, însă va trebui să mai așteptăm puțin până la lansarea propriu-zisă. Totuși, un leaker care s-a dovedit a fi de încredere în trecut a postat recent un changelog detaliat pentru One UI 7.

Ice Universe a postat pe Weibo ceea ce pare a fi o lisă cu noile funcții pe care le vom vedea în One UI 7, și avem parte și de multe tweak-uri de luat în considerare. Poți vedea lista mai jos.

Există câteva modificări vizuale notabile, cum ar fi icoanele noi pentru aplicațiile de sistem, o nouă reprezentare vizuală a bateriei, dar și o nouă animație de încărcare, completate de o nouă interfață pentru aplicația de cameră și noi animații.

Ice Universe afirmă, de asemenea, că poți alege între meniuri „drop-down” separate sau „lipite” pentru notificări și setări rapide. Asta este o veste bună, deoarece leak-urile anterioare sugerau că Samsung ar putea trece la meniuri „drop-down” separate în One UI 7. Libertatea de a alege este întotdeauna o veste binevenită.

Alte schimbări notabile din One UI 7 menționate includ mai multe widget-uri pentru desktop, mai multe widget-uri pentru ecranul de blocare și suport pentru foldere mari. Aceasta din urmă, în mod special, este o funcție de bază pe majoritatea telefoanelor Android de la brandurile rivale.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via Android Authority