Energy Expo - Join the revolution

Noile iPhone-uri vor avea parte și de baterii mai ofertante

via Apple Insider

Scris de | 2 august, 2024
Noile iPhone-uri vor avea parte și de baterii mai ofertante
FOTO via AppleInsider

Un nou zvon spune că ambele modele de iPhone 16 Pro vor beneficia de o creștere a capacității bateriei, iar unul dintre ele va primi un upgrade semnificativ mai mare decât celălalt.

Cel mai probabil, iPhone 16 Pro va avea o baterie încapsulată în metal. Motivele pentru acest lucru ar fi că aceasta ar dispune de o răcire potențial mai bună, de o densitate energetică crescută dar și de o nouă modalitate mai facilă de a rupe adezivul care o fixează.

Mai nou, un leaker care nu prea dă greș cu informațiile legate de iPhone-uri ne aduce mai multe detalii. Capacitatea iPhone 16 Pro Max va crește de la 4,441 mAh la iPhone 15 Pro Max la 4,676 mAh. De asemenea, am avea parte și de o creștere de la 3,274 mAh la 3,577 mAh, puțin mai mult de 9%, la iPhone 16.

În teorie, bateriile cu o capacitate mai mare vor asigura o durată de funcționare mai lungă a dispozitivului. Însă dacă noul procesor A18, care va echipa noul flagship, consumă mai multă energie decât cel de pe iPhone 15 Pro, atunci o capacitate mai mare a bateriei nu va impacta chiar atât de tare autonomia.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,