Energy Expo - Join the revolution

Infinix va lansa prima tabletă din portofoliul companiei

Scris de | 2 august, 2024
Infinix va lansa prima tabletă din portofoliul companiei

Primele detalii despre Infinix Xpad au apărut în presă luna trecută, când s-a aflat că producătorul lucrează la lansarea ei. Ei bine, astăzi a apărut o scurgere substanțială de infirmații despre Xpad, una care vine la pachet cu randări ale device-ului care par „oficiale”, împreună cu o listă a specificațiilor sale.

Cel mai probabil, Infinix Xpad va fi disponibil în trei culori: albastru, gri și auriu. E posibil să dispună de un ecran LCD tactil de 11 inci cu rezoluția de 1080 x 2400 și de o rată de reîmprospătare de 90 Hz, iar sub capotă va fi integrat chipsetul MediaTek Helio G99 Ultimate.

Specificații modeste

El va fi asociat cu memoria RAM de doar 4GB și cu un spațiu de stocare de 256GB, extensibil. Tableta va avea un sistem de camere duale pe spate (12 MP + 8 MP) și o cameră frontală de 8 MP. Bateria va fi de 7.000 mAh, iar Xpad va rula Android 14 cu interfața XOS de la Infinix. Va fi disponibilă doar cu suport Wi-Fi, fără posibilitate de conectivitate prin date mobile.

La prima vedere, tot ce se poate spune despre Xpad, având specificații atât de modeste, e că ar trebui să fie foarte ieftină. De asemenea, 4GB de RAM pe Android în 2024 este cam puțin, indiferent dacă vorbim de telefoane sau tablete. Deci, foarte probabil, principalul motiv pentru care utilizatorii o vor cumpăra este costul redus al acesteia.

Nu e clar încă când se va lansa Xpad, însă având în vedere intensificarea leak-urilor e ușor de presups că evenimentul va avea loc în următoarele câteva săptămâni.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via GSMArena