Energy Expo - Join the revolution

Apple apasă accelerația și vrea să lanseze Apple Intelligence în această toamnă

Scris de | 2 august, 2024
Apple apasă accelerația și vrea să lanseze Apple Intelligence în această toamnă

Apple a anunțat joi rezultatele financiare ale celui de-al treilea trimestru fiscal din 2024, cu venituri de 85,78 miliarde de dolari din aprilie până în iunie. Vânzările companiei au crescut cu 5%, și se pare că directorii au așteptări mari pentru viitor. Acest lucru se datorează faptului că CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat că Apple cheltuiește și mai mulți bani pentru ca Apple Intelligence să fie gata pentru lansarea din această toamnă.

Într-un interviu acordat CNBC, Cook a vorbit despre eforturile companiei pe segmentul AI. În iunie, Apple ne-a oferit un preview pentru Apple Intelligence, ale cărui funcții vor fi disponibile în această toamnă pentru utilizatorii de iPhone, iPad și Mac din SUA. Deși CEO-ul nu poate spune cu siguranță că AI-ul va avea un impact pozitiv asupra vânzărilor, el pare destul de optimist în privința acestuia.

Potrivit lui Cook, Apple a investit mai mulți bani și a relocat mai multe resurse pentru dezvoltarea Apple Intelligence

„Am redistribuit o mulțime de oameni de pe alte departamente către cel responsabil cu AI”, a spus Cook. „Din punct de vedere al centrului de date, după cum știți, avem o abordare hibridă. Avem atât propriile noastre centre, cât și parteneriate cu alte companii. Cu siguranță, în rezultatele noastre din acest trimestru este inclusă o creștere de la an la an a sumei pe care o cheltuim pentru AI și Apple Intelligence”, a continuat acesta.

Deși funcțiile Apple Intelligence vor fi disponibile gratuit odată cu actualizările iOS 18 și macOS 15, ele pot fi instalate doar pe cele mai recente drvice-uri de la Apple, cum ar fi iPad-urile și Mac-urile cu M1 sau mai noi sau iPhone 15 Pro. Desigur, noile modele iPhone 16 care vor fi lansate în această toamnă vor fi, de asemenea, compatibile cu Apple Intelligence, ceea ce ar trebui să motiveze mai mulți oameni să facă upgrade.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via 9to5Mac