Energy Expo - Join the revolution

Primele imagini cu noile culori de pe iPhone 16 Pro Max

Scris de | 1 august, 2024
Primele imagini cu noile culori de pe iPhone 16 Pro Max

Lansarea iPhone entuziasmează în fiecare an cea mai mare parte din publicul pasionat de tehnologie, iar scurgerile de informații din această perioadă au dezvăluit numeroase îmbunătățiri care fac din iPhone 16 un telefon demn de luat în calcul pentru un upgrade. Ieri am văzut pentru prima dată culorile pentru noul iPhone 16, iar astăzi aruncăm prima privire asupra posibilelor culori pentru iPhone 16 Pro Max. Mai important de atât, avem în sfârșit avem o culoare neagră, de o nuanță foarte închisă.

Leaker-ul Sonny Dickson postat astăzi poze cu machete pentru iPhone 16 Pro Max. Acestea se aliniază cu ceea ce am văzut în leak-urile sale anterioare, însă acest set de dummy-uri pare mai finisat și „mai” gata de lansare, indicând că acesta ar putea fi designul final pe care Apple îl va adopta.

În imaginea de mai sus, putem vedea trei culori pentru iPhone 16 Pro Max, despre care presupunem că va fi construit din Titan. Culoarea albă arată la fel de bine ca întotdeauna, și există și o culoare neagră de o nuanță foarte închisă pentru iPhone 16 Pro Max. Apple recurge frecvent la diverse nuanțe de gri pentru iPhone-urile Pro, în loc de un negru profund, așa că e lesne de înțeles că toți fanii companiei sunt entuziasmați pentru luna septembrie. Vedem, de asemenea, și culoarea Natural Titanium, pentru fanii care preferă un ton mai neutru.

În mod curios, imaginea postată de Sonny arată doar trei culori pentru iPhone 16 Pro Max. Apple prezintă de obicei patru culori la lansare, așa că lipsește una. Există zvonuri despre o culoare „Rose” pentru iPhone 16 Pro și Pro Max, însă nu o vedem în acest leak.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: ,

Sursa: via Android Authority