Energy Expo - Join the revolution

Huawei se pregătește să lanseze următorul pliabil clamshell al companiei

Scris de | 31 iulie, 2024
Huawei se pregătește să lanseze următorul pliabil clamshell al companiei

Huawei se pregătește să lanseze nova Flip, iar astăzi, specificațiile telefonului pliabil au apărut online. Zvonacul Digital Chat Station a dezvăluit că noul telefon va avea un ecran pliabil de 6.94”, cel mai mare panou din clasa sa, similar cu cel de pe Huawei Pocket 2.

Telefonul va fi echipat cu un cip din seria Kirin 9000, ar putea fi vorba chiar de Kirin 9000S de pe nova 12 Ultra sau Kirin 9010 din seria Pura 70, sau ar putea fi un SoC complet nou.

Telefonul a fost deja testat de diverși influenceri din China, iar primele fotografii hands-on au fost împărtășite pe Weibo.

Specificații pentru Huawei nova Flip

Panoul interior va fi un LTPO OLED cu o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz, în timp ce ecranul „cover” va dispune de un panou OLED obișnuit cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz. Diagonala acestuia va fi de 2.14” și va fi pătrat și poziționat lângă camere.

Camera principală va avea un senzor RYYB de 50 MP 1/1.56″ cu f/1.9. Cealaltă cameră este un snapper ultra-wide de 8 MP care va funcționa și ca o cameră super macro pentru fotografii de aproape. O a treia cameră, de 32 MP, va fi poziționată în interiorul unui decupaj de pe ecranul principal.

Telefonul va avea o baterie de 4.400 mAh care suportă încărcare prin cablu la 66W. Interesant este că aici e un pas înapoi prin comparație cu Pocket 2, telefonul pliabil anterior de la Huawei. Compania a ales să folosească piele sau sticlă pe spate, ceea ce va afecta grosimea și greutatea. Opțiunea cu piele va avea o grosime de 6.88 mm (15.08 mm pliat) și va cântări 195 grame, în timp ce opțiunea cu sticlă va avea o grosime de 6.9 mm (15.12 mm pliat) și o greutate de 199 de grame.

Huawei nova Flip va fi lansat săptămâna viitoare în culorile verde, alb, roz și negru. Telefonul va avea 12 GB RAM și cel puțin trei opțiuni de stocare: 256 GB, 512 GB sau 1 TB. Nu cunoaștem, încă, prețul la care va fi disponibil noul smartphone pliabil.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via GSMArena