Energy Expo - Join the revolution

Cum folosește poliția din SUA smartphone-uri Samsung Galazy Z Flip pe post de camere de corp

Scris de | 31 iulie, 2024
Cum folosește poliția din SUA smartphone-uri Samsung Galazy Z Flip pe post de camere de corp
FOTO via Samsung

Samsung a publicat recent un articol pe blogul companiei, în care scoate în evidență modul în care dispozitivele din seria Galaxy Z Flip sunt folosite de către forțele de ordine. Gama de smartphone-uri pliabile a fost parte dintr-un program pilot desfășurat de Poliția din două orașe mici din SUA, în urmă cu doi ani, pentru a testa cum aceste device-uri ar putea îmbunătăți operațiunile zilnice ale forțelor de ordine.

Potrivit Samsung, programul a fost prima ocazie cu care un dispozitiv pliabil a fost folosit de poliție pe post de cameră de tip „bodycam”. După încheierea programului pilot, alte două departamente de poliție au decis să folosească dispozitivele Flip ca bodycams.

Colaborare cu Visual Labs

Dispozitivele Flip folosite pentru testele poliției au fost personalizate în colaborare cu Visual Labs, o companie care reconfigurează dispozitive mobile pentru a fi folosite pe post de camere de corp și de auto. Modificările, cum ar fi remaparea butonului de volum pentru a porni camera, au fost realizate pentru a facilita și accelera începerea înregistrării pe teren, conform Samsung.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via Engadget