Energy Expo - Join the revolution

Actualizare importantă pentru Skype: Microsoft a renunțat la reclamele din aplicație și a rezolvat și alte probleme

Scris de | 31 iulie, 2024
Actualizare importantă pentru Skype: Microsoft a renunțat la reclamele din aplicație și a rezolvat și alte probleme
FOTO via Phone Arena

Microsoft a lansat o actualizare majoră pentru Skype care aduce o serie de funcții și îmbunătățiri noi. Printre modificările semnificative se numără și o schimbare care merită menționată separat: Skype este acum fără reclame.

Compania a anunțat că ultima actualizare elimină toate reclamele din Skype Channels și din întreaga platformă Skype. Utilizatorii se pot concentra acum doar pe conversațiile lor, fără nicio distragere cauzată de reclame, ceea ce face ca aplicația să fie mai curată și mai prietenoasă cu utilizatorii.

Noi caracteristici și ajustări de design importante

În afară de eliminarea reclamelor, Microsoft a introdus o gamă largă de noi funcții și ajustări de design. Iată câteva dintre cele mai importante:

  • Acces simplificat: Acces rapid la creatorul de imagini AI din fereastra de chat sau din bara de sus
  • Interfață îmbunătățită: O interfață mai intuitivă și vizual mai atractivă pentru crearea imaginilor AI
  • Expansiune îmbunătățită a imaginilor: Imaginile se extind acum la click, fiind mai ușoară vizualizarea lor
  • Navigare mai bună: Navighează mai ușor cu noul buton de revenire la pagina de idei
  • Opțiuni de meniu optimizate: Opțiunea de creare de imagini este acum plasată mai convenabil după opțiunea de redirecționare în meniul contextual al mesajului
  • Margini consistente: Corectarea inconsistențelor în creatorul de imagini de pe macOS

Integrarea OneAuth pe iOS

În plus față de modificările de mai sus, Microsoft a confirmat că Skype pentru iOS primește în sfârșit OneAuth, o funcție disponibilă pe Android de ceva timp. Integrarea OneAuth simplifică procesul de autentificare în toate aplicațiile Microsoft.

Evident, OneAuth înlocuiește vechiul sistem de autentificare, permițând utilizatorilor să se autentifice automat în Skype dacă sunt deja logged in în alte aplicații Microsoft, precum Teams. Practic, dacă ești autentificat în orice aplicație Microsoft, acum vei fi autentificat și în Skype.

Rezolvarea unor probleme pe platformele mobile

În final, Microsoft a rezolvat și câteva probleme de pe platformele mobile, inclusiv una care împiedica unii utilizatori să trimită fișiere media atunci când erau conectați la o rețea 5G. De asemenea, a fost rezolvat și bug-ul în care utilizatorii puteau auzi tonul de apel, dar nu puteau răspunde, pe iOS.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: via Phone Arena