Energy Expo - Join the revolution

WhatsApp adaugă o funcție simplă, dar foarte folosită în multe alte aplicații

Scris de | 30 iulie, 2024
WhatsApp adaugă o funcție simplă, dar foarte folosită în multe alte aplicații

WhatsApp se pregătește să adauge o funcție nouă, care este foarte simplă, dar foarte utilizată în mai toate aplicațiile de mesagerie care o folosesc. Este vorba despre posibilitatea de a reacționa la un mesaj prin double tap, pe care Instagram o folosește de foarte mult timp. Momentan este vorba doar de testarea ei în versiunea de Android a WhatsApp, integrată în ultimul build beta. Dacă vrei să o testezi, te poți înscrie în canalul beta de WhatsApp for Android, care se găsește direct în Play Store.

Funcția face un singur lucru, anume îți permite să reacționezi rapid la orice mesaj cu un double tap. Poți reacționa la fotografii, videoclipuri și GIF-uri cu câteva milisecunde mai rapid decât ai face-o în mod normal. Reacția automată la orice double tap este o inimă, și dacă vrei să o schimbi, ei bine nu prea ai cum. Dacă dorești să reacționezi cu alt emoji la o postare, va trebui să ții apăsat pe mesajul respectiv și să selectezi emoji-ul din listă, la fel ca până acum.

Interesant este faptul că, cel puțin momentan în build-ul beta disponibil, funcția nu poate fi dezactivată în vreun mod, astfel că va trebui să fii atent dacă te uiți în chat-uri vechi sau cauți un anumit mesaj într-o conversație. În ceea ce privește disponibilitatea ei, ne așteptăm să o vedem ajunsă la nivel global, pe toate telefoanele utilizatorilor de WhatsApp, în câteva săptămâni sau luni.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: WhatsApp will add double tap message reaction