Energy Expo - Join the revolution

Sony anunță controller-ul DualSense în ediție limitată Astro Bot

Scris de | 30 iulie, 2024
Sony anunță controller-ul DualSense în ediție limitată Astro Bot

Astro Bot, roboțelul care a apărut până acum în două jocuri PlayStation, se pregătește să primească primul său joc „mainstream” de sine stătător. Până acum, acest personaj a fost limitat la experiențe mai de „nișă”, cu un joc pentru primul PlayStation VR și unul gratuit care venea preinstalat pe PlayStation 5, care demonstra mai degrabă capabilitățile consolei. Ei bine, noul joc „Astro Bot” are șansa de a transforma roboțelul într-o adevărată „mascotă” PlayStation, iar Sony sărbătorește apropierea lansării cu anunțul unui controller DualSense în ediție specială, decorat în culorile personajului.

Controller-ul Astro Bot va apărea și în jocul căruia îi este dedicat

Controller-ul va fi listat în ofertele magazinelor de specialitate drept „Astro Bot Limited Edition DualSense Wireless Controller” și este predominant alb, așa cum vedem la controller-ele standard de PlayStation 5. Acesta folosește însă culoare albă mai mult, atât stick-urile, cât și zona din partea de jos fiind complet albe. Lateralele sunt însă de culoare albastrăm metalizată, iar trackpad-ul este imprimat cu două cercuri albastre, care seamănă cu ochii lui Astro Bot.

Așa cum era de așteptat, un controller DualSense va fi necesar pentru a experimenta jocul Astro Bot pentru cea mai înaltă calitate a experienței. Acesta va fi unul dintre jocurile care vor folosi toate funcțiile controller-ului la maximum, de la trigger-ele active, până la feedback-ul haptic și difuzorul integrat. Controller-ul va apărea și în joc, unde va servi drept vehicul pe care Astro Bot îl va folosi pentru a explora noile niveluri.

Controller-ul va fi disponibil începând cu 9 septembrie, la trei zile după ce jocul va ajunge pe rafturile magazinelor fizice și virtuale. Acesta, fiind într-o ediție care va fi disponibilă în cantități limitate, va fi puțin mai scump decât controller-ele de culori obișnuite, la 80 euro, față de 70 euro. Sony spune pe PlayStation Blog că acest controller nu va fi disponibil decât în ofertele anumitor magazine fizice, sau de pe magazinul online direct.playstation.com.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,