Energy Expo - Join the revolution

Samsung ne pregătește un upgrade semnificativ pentru Galaxy S25 Ultra

Scris de | 30 iulie, 2024
Samsung ne pregătește un upgrade semnificativ pentru Galaxy S25 Ultra

Săptămâna trecută a circulat un zvon conform căruia Galaxy S25 Ultra va avea aceeași capacitate a bateriei, de 5.000 mAh, ca predecesorul său. Iar într-o lume în care din ce în ce mai mulți dintre competitorii Samsung depășesc fără probleme acest prag, asta nu e o veste grozavă.

Astăzi avem însă vești mai bune. Conform unui leaker chinez, Ice Universe, Galaxy S25 Ultra va avea 16GB de RAM. De asemenea, se pare că toate variantele de stocare ale telefonului vor beneficia de 16GB de RAM, la fel cum toate variantele de stocare pentru S24 Ultra aveau 12GB RAM.

Astfel, Samsung nu va dansa după cum cântă chinezii și nu va asocia capacități specifice de RAM cu capacităâi specifice de stocare pentru device-urile sale flagship. De asemenea, au mai circulat ceva zvonuri cum că Galaxy S25 Ultra va veni cu un redesign major comparativ cu predecesorul său, având colțuri rotunde.

Fanii gamei S de la Samsung ar trebui, de asemenea, să se bucure de unele îmbunătățiri semnificative la camera foto, așa că, per total, se pare că ne așteaptă o lansare destul de interesantă, chiar dacă anunțul oficial se află, încă, la mai bine de cinci luni distanță.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: via GSMArena