Energy Expo - Join the revolution

Huawei pregătește un nou telefon pliabil…din gama nova!

Scris de | 29 iulie, 2024
Huawei pregătește un nou telefon pliabil…din gama nova!

Huawei se pregătește de lansarea unui nou telefon pliabil, însă de această dată dintr-o gamă mai accesibilă a sa, cunoscută pentru telefoanele midrange, gama nova. Compania a postat astfel un video teaser pe pagina sa de Weibo, unde un membru al unui boy band chinezesc, TFBoys, a arătat telefonul din mai multe unghiuri. Astfel, device-ul va avea un display secundar pătrat, amplasat lângă ansamblul camerelor de pe spate. Ecranul acesta este destul de mic, însă cu toate acestea tot are o dimensiune mai mare decât pliabilele anterioare de la Huawei, din gama Pocket.

Telefonul, care este într-o variantă de culoare lime green, va avea două camere pe spate și un senzor în interiorul unui punch hole, vizibil atunci când este deschis. Butonul de power este plat, și funcționează în același timp ca senzor de amprentă. De-a lungul teaser-ului se aud mai multe sunete care reprezintă codul Morse pentru cuvântul „Flip”.

Huawei este așteptată să lanseze noul nova Flip chiar săptămâna viitoare. Există un eveniment dedicat, care va avea loc în China, pe 6 august, unde am putea vedea de asemenea și un nou laptop Huawei Matebook GT, noi tablete MatePad Air 2024 și MatePad Pro 12.2, dar și un Printer X1 Max. Cel mai interesant va fi să vedem dacă acest pliabil din gama nova va putea ajunge și în Europa în viitorul apropiat, mai ales că ne așteptăm să fie disponibil la un preț ceva mai mic decât anterioarele Pocket Edition, care veneau cu multe elemente de design speciale, ce creșteau semnificativ prețul pliabilului.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Huawei teases nova Flip with a square cover screen