Energy Expo - Join the revolution

Poți descărca „torrente” direct pe iPhone cu aceste noi aplicații din AltStore

Scris de | 25 iulie, 2024
Poți descărca „torrente” direct pe iPhone cu aceste noi aplicații din AltStore

AltStore PAL, unul dintre puținele magazine de aplicații alternative pentru iOS din Europa, a anunțat că urmează să adauge în portofoliul său, pentru prima dată, aplicații de descărcat fișiere prin intermediul protocolului BitTorrent. Alături de câteva aplicații de acest gen, AltStore va adăuga și un emulator de sisteme de operare PC, dar și o aplicație de socializare bazată pe proximitatea utilizatorilor. Desigur, aceste aplicații vor fi disponibile doar pentru  utilizatorii din UE, nu și celor din alte regiuni.

AltStore aduce iTorrent și alte aplicații „interzise” de Apple pe iPhone

App Store începe să accepte și anumite categorii de aplicații pe care nu le accepta în trecut, precum emulatoare de jocuri, însă atunci când vine vorba despre aplicații care permite descărcarea de fișiere prin intermediul protocolului torrent, Apple încă se împotrivește. AltStore, magazinul independent lansat în primăvara acestui an pe iOS în Europa, permite însă astfel de aplicații și anunță că urmează să adauge în portofoliul său două aplicații de acest gen: iTorrent un client de iOS complet și qBitControl, o aplicație care permite controlul de pe mobil a aplicației qBittorrent de pe computer.

Alături de aceste două noi aplicații, AltStore va găzdui și PeopleDrop, o aplicație de socializare care te pune în contact cu persoane pe lângă care ai trecut recent. Aplicația folosește, cel mai probabil, Bluetooth pentru a descoperi conturile altor utilizatori de ai serviciului și îți permite să comunici apoi cu ei prin internet. Această aplicație pare să fie concentrată pe dating, mai degrabă decât să înlocuiască funcționalitatea Facebook sau Instagram.

În cele din urmă, magazinul AltStore va primi și aplicația UTM SE, o aplicație care a fost însă recent lansată și pe App Store-ul oficial. Aceasta permite emularea de hardware vechi pentru instalarea de sisteme de operare precum versiuni mai vechi de Linux,  macOS sau Windows în mașină virtuală pe un smartphone sau tabletă.

Pentru a accesa noile aplicații de pe AltStore, primele care nu sunt dezvoltate de către Riley Testut, fondatorul magazinului, trebuie să actualizați aplicația magazinului la cea mai recentă versiune, 2.1. Aceasta poate fi realizată automat, dacă ai setat acest lucru din meniul de Configurări din iPhone, sau poți face update manual din același meniu, sau prin reinstalarea magazinului de pe site-ul oficial.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,