Energy Expo - Join the revolution

Apple ar putea lansa cel mai subțire telefon al său, iPhone 17 Slim, cu… o singură cameră?!

Scris de | 25 iulie, 2024
Apple ar putea lansa cel mai subțire telefon al său, iPhone 17 Slim, cu… o singură cameră?!

Zvonul zilei (și poate al săptămânii) vine de la Ming-Chi Kuo, celebrul analist din industria smartphone-urilor și una dintre sursele credibile în ceea ce privește știrile legate de Apple. Unul dintre zvonurile persistente din ultimele luni este legat de lansarea unui model subțire de iPhone – cel mai subțire de până acum -, numit iPhone 17 Slim.

Informațiile obținute de Ming-Chi Kuo vorbesc despre posibilele specificații ale dispozitivului, iar acesta mai spune că telefonul pe care îl va înlocui, varianta Plus a iPhone-ului, este responsabilă momentan pentru doar 5-10% din livrările totale de telefoane ale Apple, un motiv suficient de bun pentru a fi schimbat cu iPhone 17 Slim.

Așadar, cu ce se va remarca acest telefon pe lângă design-ul subțire? Ei bine, va avea un ecran de 6,6 inchi cu rezoluție de 1260 x 2740 de pixeli, și un procesor A19 la interior, spre deosebire de modelele iPhone 17 Pro care vor avea un A19 Pro. Zona Dynamic Island va fi similară cu cea de pe iPhone-urile actuale, și va avea un cadru din metal, dintr-un aliaj de titan mai exact. De asemenea, este așteptat să aibă și chip-ul 5G proprietar care a tot fost amânat de Apple, dar și o singură cameră! Exact, aparent ansamblul de pe spate va consta într-un singur senzor, un pas înapoi considerabil față de majoritatea telefoanelor din industrie din ultimii ani, însă Kuo spune că această decizie ar fi luată pentru că Apple va „pune accentul pe form factor-ul inovator, spre deosebire de specificațiile hardware”.

Pare o mișcare greu de crezut, dar faptul că informația vine de la Kuo îi dă ceva credibilitate. Rămâne de văzut dacă Apple va merge înainte cu o astfel de inițiativă care cu siguranță ar fi sursa unui nou val de glume din partea fanilor Android.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: iPhone 17 Slim specs leak claims it will only have one rear camera