Energy Expo - Join the revolution

Funcționalitatea Rabbit R1, disponibilă acum și pe iPhone prin intermediul unei aplicații independente

Scris de | 25 iulie, 2024
Funcționalitatea Rabbit R1, disponibilă acum și pe iPhone prin intermediul unei aplicații independente

După ce a fost demonstrat că Rabbit R1 este doar un telefon de buget cu Android care rulează un launcher personalizat, care se leagă la serverele companiei, iar aplicația Rabbit a fost „portată” pe alte dispozitive cu Android, un dezvoltator independent demonstrează acum, din nou că acest dispozitiv AI este doar o aplicație și nimic mai mult. Utilizatorul @KibbeWater a dezvăluit pe rețeaua X că a dezvoltat și publicat o aplicație independentă care permite rularea funcțiilor Rabbit, direct de pe un iPhone.

Un dezvoltator a „clonat” Rabbit R1 pentru iOS

Compania Rabbit a negat vreo legătură cu acest dezvoltator independent și dorește să se distanțeze de aplicațiile de Android sau iOS care emulează funcționalitatea dispozitivului său fizic, Rabbit R1. Totuși, @KibbeWater spune că a reușit nu doar să „copieze” întreaga funcționalitate a diapozitivului AI folosind un sistem de operare complet diferit, însă totul rulează pe serviciile interne de la Rabbit, deci performanța și răspunsurile oferite sunt identice cu cele pe care le vedem pe dispozitivul dedicat.

Poți interacționa cu serverele Rabbit pentru răspunsuri în format text, cu voce sau prin intermediul camerei telefonului și dar încă nu ai acces la exact aceleași funcționalități precum dispozitivul dedicat. Conectarea la Spotify pentru redarea de muzică și comenzile de mâncare pe anumite servicii din SUA nu sunt încă disponibile.

Autorul aplicației susține că a reușit să dezvolte această aplicație în mai puțin de 24 de ore pentru implementarea acestor funcții de bază. Aplicația este încă în beta și poate fi testată prin intermediul serviciului Test Flight. Utilizatorii care doresc să testeze aplicația Rabbit pe iPhone pot chiar să ofere feedback pentru îmbunătățirea ei.

Nu este totuși clar care este scopul final al lui KibbeWater. S-a dovedit deja că dispozitivul Rabbit R1 și tehnologia AI din spate nu sunt nici pe departe atât de funcționale și de sofisticate precum ar trebui să fie. Servicii AI precum ChatGPT, Copilot și Gemini încep deja să ofere funcționalitate chiar mai avansată decât promitea Rabbit inițal, iar multe dintre aceste capabilități sunt complet gratuite.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: via Android Authority