Call of Duty Modern Warfare III, disponibil pe Game Pass

Scris de | 25 iulie, 2024
Call of Duty Modern Warfare III, disponibil pe Game Pass

Call of Duty Modern Warfare III, cel mai recent titlu al celebrei serii de shootere, este acum disponibil pe Xbox Game Pass și PC Game Pass. Acesta este primul joc Call of Duty care ajunge pe serviciul de jocuri de la Microsoft și pregătește terenul pentru lansarea Call of Duty Black Ops 6 pe Game Pass, joc care va fi disponibil încă din prima zi disponibil pentru abonați.

Modern Warfare III este primul joc Call of Duty lansate pe serviciul de jocuri de la Microsoft

Dacă încă nu ați avut ocazia să jucați campania sau modurile multiplayer din Call of Duty Modern Warfare III, dar aveți deja un abonament Game Pass, acum nu va mai trebui să cheltuiți bani în plus pentru asta. Deja aplicația Xbox pentru PC a fost actualizată cu o nouă imagine la pornire, în culorile Modern Warfare III, pentru a semnala disponibilitatea jocului, ceva ce am mai văzut și atunci când alte jocuri Microsoft au fost adăugate pe serviciu, precum Starfield.

Debutul Call of Duty pe Game Pass era inevitabil, după ce Microsoft a cumpărat anul trecut publisher-ul Activision Blizzard, compania care deținea Call of Duty și multe alte francize populare cu tradiție pentru 76 de miliarde de dolari. Jocurile Activision vor rămâne însă și pe alte platforme și nu vor deveni brusc exclusive Xbox sau PC, spun oficialii Microsoft. Totuși, alte jocuri precum Starfield, care erau inițial plănuite drept jocuri multi-platform, au devenit exclusive platformelor Microsoft după achiziția publisher-ului Bethesda.

Recent, abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass au suferit scumpiri și schimbări la nivelul beneficiilor incluse. Doar abonamentele Xbox Game Pass Ultimate și PC Game Pass mai primesc acum jocuri noi în prima zi de la lansare, abonamentul Xbox Game Pass urmând a primi acele jocuri mai târziu. Astfel, doar cei care plătesc pentru cel mai scump abonament vor putea juca noul Call of Duty Black Ops 6 și celelalte titluri care au fost anunțate recent în cadrul Xbox Showcase pentru lansare în următoarea perioadă din prima zi cu Game Pass.

Etichete: , , , , ,