Energy Expo - Join the revolution

Ce cadou primesc sportivii de la Jocurile Olimpice din Paris din partea Samsung

Scris de | 24 iulie, 2024
Ce cadou primesc sportivii de la Jocurile Olimpice din Paris din partea Samsung

Samsung este unul dintre partenerii oficiali ai Jocurilor Olimpice de la Paris, a căror ceremonie de deschidere are loc vineri, peste doar două zile. Parteneriatul dintre Samsung și Comitetul Internațional Olimpic este unul foarte vechi, stabilit încă de la JO de iarnă de la Nagano, din 1998, iar din 2014, de la Jocurile Olimpice de iarnă organizate la Sochi, în Rusia, compania sud-coreeană a început să lanseze și să ofere atleților versiuni speciale, „olimpice” ale telefoanelor sale din gama Galaxy.

La evenimentul Unpacked la care a lansat noile sale telefoane pliabile, Samsung Galaxy Z Fold6 și Samsung Galaxy Z Flip6, Samsung a prezentat și o versiune specială, Olympic Edition, pentru pliabilul mai mic. Acesta va fi oferit cadou tuturor sportivilor care participă la JO de la Paris, precum și celor care participă la Paralimpice. Compania a anunțat că a început deja să distribuie unitățile celor 17.000 de participanți.

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition vine într-o culoare specială, galbenă, cu logo-urile de la Jocurile Olimpice și Jocurile Paralimpice gravate pe spate. Fiecare telefon are un eSIM preinstalat cu 100GB de date 5G din partea celor de la Orange. De asemenea, în Samsung Wallet se află un card de acces pentru transportul public din Paris, și există și câteva aplicații legate de Jocurile Olimpice preinstalate pentru „a-i ajuta pe atleți să fie mai deschiși la noi experiențe și să se conecteze cu oameni noi cât timp se află în Paris”, conform Samsung.

Flip6 este cel de-al doilea telefon pliabil de la Samsung care primește o versiune specială cu ocazia Olimpiadei, după Galaxy Z Flip3 5G, care a fost lansat pentru JO de iarnă din Beijing, în 2022, într-o versiune numită Winter Dream White.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,