Energy Expo - Join the revolution

Lansarea lui Huawei Mate 70 ar fi amânată

Scris de | 23 iulie, 2024
Lansarea lui Huawei Mate 70 ar fi amânată

Anul trecut, Huawei ne-a luat prin surprindere lansând Mate 60 Pro cu niște componente la care nu credeam că au acces din cauza restricțiilor impuse asupra companiei. Printre acestea, se numără și un procesor pe 7nm, Kirin 9000S cu capacități 5G, chip-uri RAM SK Hynix și altele. Ne aflăm în așteptarea unui succesor în acest an, însă zvonuri apărute de la tipster-ul DigitalChatStation sugerează că seria Mate 70 este amânată și se va lansa în China abia pe la jumătatea sau chiar în a doua parte a ultimului sfert fiscal din acest an.

În ceea ce privește specificațiile pentru noul Huawei Mate 70, ne așteptăm la niște upgrade-uri semnificative, precum un nou procesor Kirin 9100, un ecran LTPO OLED 1.5K cu scanare 3D a feței și un senzor OmniVision OV50K pe camera principală, care va avea din nou o diafragmă variabilă. Telefoanele din seria Mate 70 vor mai veni și cu baterii din silicon mai mari, care sunt așteptate să ducă totalul capacității la peste 5000mAh.

Huawei a lansat anul acesta gama Pura 70, succesorul fostei serii P, axată pe capacitățile fotografice ale telefoanelor Huawei. Cătălin a testat atunci device-ul, într-un review cuprinzător care poate fi citit aici, iar Mate 70 ar putea adresa unele dintre minusurile seriei Pura, precum lipsa conectivității 5G.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , ,

Sursa: Huawei Mate 70 launch reportedly delayed