Energy Expo - Join the revolution

Galaxy Z Fold6 „Slim” ar putea fi adevăratul flagship pliabil de la Samsung în 2024

Scris de | 23 iulie, 2024
Galaxy Z Fold6 „Slim” ar putea fi adevăratul flagship pliabil de la Samsung în 2024

Noul Galaxy Z Fold6, care se lansează chiar mâine oficial în magazinele din România, ar putea să nu fie flagship-ul pliabil „suprem” al celor de la Samsung. Noi zvonuri sugerează că un noul Galaxy Z Fold6 „Slim” ar putea fi lansat exclusiv în Coreea de Sud și în China, și ar putea veni, așa cum sugerează și numele, cu un corp mai subțire, dar și cu ceea ce mulți au cerut încă de la început: un ecran exterior de dimensiuni „normale”, care să permită utilizarea confortabilă atunci când nu este necesar ecranul mare.

Un Fold6 mai subțire ar putea debuta în China și Coreea de Sud

Conform ITHome, care citează leaker-ul chinez Ice Universe, Samsung lucrează de ceva vreme la Galaxy Z Fold 6 „Slim”, însă anumite probleme în dezvoltarea acestui model au dus la amânarea lui până în ultima parte a anului 2024. Lansarea este acum așteptată în trimestrul al patrulea, iar telefonul ar urma să fie lansat în Coreea de Sud sub numele Galaxy Z Fold6 Slim și în China sub numele Samsung W25, continuând astfel seria de pliabile din China a companiei.

Galaxy Z Fold6 este cel mai subțire model pliabil de acest gen de la Samsung de până acum, însă nu este nici măcar aproape de concurența din piață, care se laudă cu câțiva mm în minus deja de mai multe generații. Astfel, Samsung pare să pună accentul pe acest aspect al telefonului. Sunt estimați cam 3mm în minus pe acest model, în ciuda faptului că alte dimensiuni cresc, deci ne apropiem de dimensiunile unui telefon tradițional, pe la 8mm în grosime atunci când telefonul este pliat.

De exemplu, ecranul exterior va fi de 6,5” în diagonală, spun sursele încă neverificate, pe un format 19,5:9, același pe care îl întâlnim pe Galaxy S24 Ultra. Astfel, putem avea un ecran complet „normal” la exterior, pentru a rezolva rapid sarcinile uzuale, precum trimiterea unui mesaj, căutarea unei adrese sau chiar browsing rapid. Apoi, în consecință, ecranul interior crește de la 7,6” la 8”, pentru prima dată pe un pliabil de la Samsung. Pentru a ține în frâu greutatea crescută a unui model pliabil, Samsung va apela la titan pentru acest model, așa cum am văzut pe S24 Ultra la începutul acestui an.

Desigur, aceste informații sunt greu de verificat și nu vom ști cu siguranță dacă acest telefon se va lansa sau nu până când nu vom primi informații oficiale din partea Samsung. Chiar dacă acest model nu va ajunge pe piață în această toamnă, sunt șanse mari ca acesta să fie folosit drept bază pentru următorul model, de anul viitor, Galaxy Z Fold7.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: IT Home