Energy Expo - Join the revolution

Serialul Halo, anulat de Paramount+

Scris de | 22 iulie, 2024
Serialul Halo, anulat de Paramount+

Nu toate titlurile bazate pe jocuri video au parte de succes în 2024. Deși seriale ca The Last of Us sau Fallout (sau chiar Twisted Metal) au avut mare succes și au fost chiar recompensate cu nominalizări la premiile Emmy, creația celor de la Paramount+, bazată pe universul Halo (celebra serie de jocuri a celor de la Microsoft), nu a avut viață lungă. Încă din 2013 auzeam că Steven Spielberg lucrează alături de Microsoft pentru crearea unui serial live-action bazat pe jocul care îl are pe Master Chief în rol principal, și a durat aproape 10 ani să vedem produsul finit, apărut pe serviciul de streaming Paramount+ (și în România pe SkyShowtime). A urmat și un sezon doi și…cam atât.

„Paramount+ poate confirma că Halo nu va avea parte de un al treilea sezon” s-a arătat într-un comunicat oficial. Primul sezon al serialului a apărut în 2022, în timp ce al doilea a fost difuzat între februarie și martie 2024. „Suntem extrem de mândri de acest serial ambițios și am vrea să le mulțumim partenerilor noștri – Xbox, 343 Industries și Amblin Television -, alături de showrunner-ul și producătorul executiv David Wiener, ceilalți producători executivi, întreaga distribuție condusă de Pablo Schreiber ca Master Chief și întreaga echipă extraordinară pentru munca lor remarcabilă. Le dorim tuturor tot ce mai bun în viitor”.

Conform unei surse citate de Variety, echipa din spatele show-ului (inclusiv Xbox și 343 Industries) se află în căutarea unei noi case pentru sezonul 3 din Halo. Serialul a adunat o bază de fani relativ mare și ar putea să ajungă astfel pe un alt serviciu de streaming, pe modelul altor producții care au avut un astfel de traseu, precum Lucifer spre exemplu.

Nici pe frontul jocurilor nu prea sunt vești bune pentru Halo. Anul trecut, o mulțime de angajați au fost dați afară de la 343 Industries, iar studioul a fost foarte afectat de aceste concedieri, fiind nevoit inclusiv să reînceapă dezvoltarea unui nou titlu din serie, neanunțat încă.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , , ,

Sursa: ‘Halo’ Canceled After Two Seasons at Paramount+