Energy Expo - Join the revolution

Cum arată noul pliabil al celor de la Google, Pixel 9 Pro Fold, și când se lansează

Scris de | 22 iulie, 2024
Cum arată noul pliabil al celor de la Google, Pixel 9 Pro Fold, și când se lansează

Google a anunțat în luna iunie că va avea un eveniment de lansare foarte important pe data de 13 august, însă nu a spus exact și câte și ce produse vom vedea atunci. Zvonurile și leak-urile indicau că gigantul american ar pregăti nu mai puțin de 4 telefoane: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL și Pixel 9 Pro Fold. Ei bine, Google a confirmat recent existența celui din urmă și ne-a oferit și o primă privire la felul în care arată acesta, confirmând în același timp lansarea sa oficială pentru data de 13 august.

Google India a postat la rândul său un teaser pe pagina oficială de X, dezvăluind o culoare diferită față de cea pe care o vedem în clipul de mai jos – varianta neagră. De asemenea, a confirmat și faptul că telefonul își va face debutul în acea țară pe data de 14 august.

Nu doar atât, dar Google a dezvăluit și aspectul noului Pixel 9 Pro, într-un videoclip separat, cu tot cu schimbările care apar în zona ansamblului de camere de pe spate. În ceea ce privește specificațiile, acestea vor fi confirmate cu siguranță înainte de data de lansare oficială, de pe 13 august (poate chiar de Google, care pare că e foarte bucuroasă să dezvăluie cam totul despre telefoanele sale înainte de evenimentul de lansare).

Ce știm cu siguranță este că noua serie Pixel 9 (inclusiv Pixel 9 Pro Fold) va pune accent cu siguranță pe funcțiile AI și pe integrarea Gemini, lucru evident nu doar din faptul că nu avem lansare de produs în 2024 fără cuvântul „AI”, dar și din sloganul evenimentului din august, „Oh hi, AI”.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,