Energy Expo - Join the revolution

Netflix va lansa un joc multiplayer bazat pe Squid Game. Când apare

Scris de | 22 iulie, 2024
Netflix va lansa un joc multiplayer bazat pe Squid Game. Când apare
Squid Game S1

De ceva timp, Netflix își tot extinde lista de jocuri gratuite oferite alături de abonamentul său la serviciul de streaming. În timpul anunțului veniturilor companiei din ultimul sfert fiscal, reprezentanții Netflix au anunțat planul de a lansa un joc multiplayer nou, bazat pe foarte populara lor serie sud-coreeană, Squid Game. Data de lansare a jocului va coincide se pare cu lansarea noului sezon din serial, și cel mai probabil va aduce formatul concursului într-o oarecare măsură în mediul digital, sub forma unui joc video.

Squid Game a fost deja o sursă de inspirație pentru mai multe spinoff-uri făcute de serviciul de streaming american. După succesul remarcabil al primului sezon al serialului, Netflix a lansat o versiunea a jocului în realitatea virtuală (VR), precum și un magazin de tip pop-up experience în Los Angeles, bazat tot pe show. De asemenea, Netflix a făcut echipă cu o companie de producție britanică pentru a crea Squid Game: The Challenge, un reality TV show, care funcționează la fel precum concursul din serial – însă fără partea brutală a eliminărilor, din fericire.

Un alt mesaj important care reiese din anunțurile celor de la Netflix este felul în care reclamele au căpătat din ce în ce mai multă importanță pentru companie. Abonamentul cu reclame este responsabil pentru 45% din noii abonați în piețele în care este disponibil. Planul acesta este disponibil de doar un an și jumătate, și deja a crescut cu 34 de procente în al doilea sfert fiscal al lui 2024, un motiv important fiind și faptul că planul de bază începe să nu mai fie disponibil.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,

Sursa: Netflix will drop a new multiplayer game when Squid Game season 2 premieres this year