Energy Expo - Join the revolution

Philips Evnia lansează un nou monitor de gaming de 280Hz, la puțin peste 1000 de lei

Scris de | 19 iulie, 2024
Philips Evnia lansează un nou monitor de gaming de 280Hz, la puțin peste 1000 de lei

Philips Evnia anunță lansarea unui nou monitor de gaming la un preț destul de accesibil, Philips Evnia 27M2C5200W. Panoul său este de patru ori mai rapid decât un panou VA convențional, oferind imagini clare și vine cu un răspuns rapid MPRT de 0,3 ms pentru gameplay lipsit de efectul de motion blur. De asemenea, rata de reîmprospătare de 280 Hz este o adăugare binevenită pentru gamerii de jocuri competitive. Modul SmartImage adaugă o varietate de opțiuni care adaptează imaginea afișată la tipul de joc rulat, iar funcția Smart Crosshair sporește acuratețea de țintire prin afișarea unui reticul pe ecran.

Ecranul curbat de 27 de inchi are o rezoluție Full HD cu un aspect 16:9. Beneficiază și de HDR10 care sporește și mai mult performanța vizuală, oferind astfel o luminozitate mai mare, un contrast mai bun și culori mai precise, pentru experimentarea jocurilor, vizionării de filme sau editării fotografiilor.

Monitorul dispune și de posibilitatea de a fi înclinat, pivotat și reglat pe înălțime în funcție de preferințele utilizatorului. Modul LowBlue și setările Flicker-free contribuie la o vizionare mai confortabilă prin reducerea emisiilor de lumină albastră și a efectului de tip flicker. Mai mult, Philips Evnia 27M2C5200W este ambalat în material 100% reciclabil, iar carcasa sa nu prezintă mercur sau PVC/BFR și respectă mai multe standarde energetice și de mediu.

Philips Evnia 27M2C5200W va fi disponibil începând cu luna august 2024 la prețul recomandat de 1138 lei.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,