Energy Expo - Join the revolution

Knuckles apare în curând pe SkyShowtime

Scris de | 19 iulie, 2024
Knuckles apare în curând pe SkyShowtime

Noul serial live-action îl prezintă pe Knuckles într-o călătorie de auto-descoperire, în timp ce acceptă să-l antreneze pe ucenicul său Wade și să-l învețe metodele războinicului Echidna. Cronologic, serialul are loc între filmele Sonic the Hedgehog 2 și Sonic the Hedgehog 3. Episoadele 1-3 din Knuckles vor fi disponibile în exclusivitate pe SkyShowtime din data de 3 august, cu noi episoade adăugate săptămânal.

Alături de Idris Elba în rolul principal, Adam Pally își reia rolul în franciza de film, jucându-l pe Wade Whipple. Din distribuția suplimentară fac parte Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso) și vedetele invitate Rory McCann (Game of Thrones) și Tika Sumpter, care revine în rolul lui Maddie.

Noul și cel mai recent serial din „Lumea cinematică a lui Sonic the Hedgehog” de la Paramount Pictures și SEGA of America, reunește echipa care a realizat filmul original Sonic the Hedgehog, inclusiv Jeff Fowler, regizorul filmelor, precum și Neal H. Moritz, Toby Ascher, John Whittington și Toru Nakahara, producătorii executivi ai serialului, alături de Idris Elba, care este de asemenea producător executiv. Alți regizori ai serialului sunt Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone și Carol Banker. Serialul a fost creat pentru televiziune de Whittington și Ascher, care au fost la conducerea show-ului în timpul producției. Whittington, co-scenarist al Sonic the Hedgehog 2, este autorul principal și a scris episodul-pilot al serialului. Alți scenariști care au contribuit sunt Brian Schacter și James Madejski. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime este disponibil prin intermediul aplicației cu același nume pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului oficial.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.

Etichete: , , , ,