Energy Expo - Join the revolution

Voxa lansează Shogun (în lectura lui Șerban Pavlu) pentru prima dată în format audio în România

Scris de | 18 iulie, 2024
Voxa lansează Shogun (în lectura lui Șerban Pavlu) pentru prima dată în format audio în România

După succesul nenumăratelor ediții tipărite dar și al serialului de pe Disney+, proaspăt nominalizat la 25 de premii Emmy, Voxa anunță lansarea Shogun în premieră în format audiobook în Romania. Shogun este o sagă captivantă despre război, pasiune și putere în Japonia feudală a anilor 1600. În lectura lui Șerban Pavlu, prima parte a audiobook-ului va fi lansată pe 17 iulie, urmând ca cea de-a doua parte să apară pe 13 august. Voxa anunță că va aduce până la sfârșitul acestui an întreaga sagă a Asiei în format audio.

Romanul Shogun, publicat pentru prima dată în 1975, a devenit rapid un bestseller internațional care a contribuit semnificativ la creșterea interesului pentru carte și pentru cultura japoneză.  Pentru a promova lansarea audiobook-ului original Shogun, Voxa a creat un conținut video împreună cu Șerban Pavlu, care îl prezintă pe actor imersat în cultura japoneză. Această pregătire intensivă a fost realizată în colaborare cu Centrul de Studii Româno – Japoneze „Angela Hondru”. 

Centrul, cunoscut pentru promovarea schimburilor culturale și educaționale între România și Japonia, a lucrat îndeaproape cu actorul pentru a aduce la viață universul cărții. Laura Karaman, designer vestimentar și coordonatoarea grupului HaramichiRo, predă cursuri de Yukata și Kimono în cadrul CSRJ-AH. Laura a declarat: „Am fost onorați să fim implicați în acest proiect și extrem de încântați să vedem atenția pentru detalii, respectul pentru cultura japoneză autentică și dorința de a le transpune în rezultatul final. Ne-a plăcut foarte tare scenariul de la început, iar Șerban Pavlu a întruchipat perfect personajul. Este un actor extraordinar cu care am avut chimie pe toată durata filmărilor. Noi suntem convinși că cei care vor asculta audiobook-ul vor simți cu siguranță foarte bine atmosfera cărții în lectura lui”.

Lansarea audiobook-ului Shogun în limba română va oferi cititorilor detalii suplimentare despre universul personajelor și perspective noi asupra poveștii, dar și o oportunitate unică de a redescoperi această capodoperă literară.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,