Energy Expo - Join the revolution

Un nou telefon Nothing se lansează la finalul acestei luni

Scris de | 18 iulie, 2024
Un nou telefon Nothing se lansează la finalul acestei luni

După mai bine de o lună de teasing, sub-brandul CMF al companiei Nothing a lansat primul său telefon. Acum atenția se îndreaptă înapoi către brandul principal, odată cu o nouă versiune a modelului mid-range de la Nothing, care va fi lansată la sfârșitul lunii (31 iulie).

Se va numi Nothing Phone (2a) Plus și este descris ca fiind „Plus. More. Extra”. Da, e destul de vag, dar este clar că e gândit să fie fie o îmbunătățire pentru modelul Nothing Phone (2a).

Deci, ce va fi „plus” la noul model? O disponibilitate mai largă ar fi binevenită, deoarece modelul 2a încă nu este disponibil în SUA (și vine doar ca parte a Programului pentru Dezvoltatori).

De asemenea, compania folosește imaginea acestor șanțuri ciudate pentru a promova noul model, care ne amintesc cumva de bobina de încărcare wireless de pe Nothing Phone (2), modelul 2a neavând încărcare wireless.

De la dezvăluirea sa din martie, modelul 2a nu a avut parte de prea multă acțiune. Bine, a fost lansată acea versiune albastră care a apărut în aprilie, însă aceasta a fost doar o nouă variantă de culoare. Cât despre următorul model flagship, Nothing Phone (3), acesta se va lansa în 2025.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , ,

Sursa: Nothing Phone (2a) Plus launch confirmed for July 31