Energy Expo - Join the revolution

Dyson lansează primele sale căști Hi-Fi, Dyson OnTrac. Cât costă și cu ce se remarcă

Scris de | 18 iulie, 2024
Dyson lansează primele sale căști Hi-Fi, Dyson OnTrac. Cât costă și cu ce se remarcă

Dyson anunță astăzi lansarea primelor sale căști Hi-Fi, Dyson OnTrac. Ele se remarcă prin oferirea a 2000 de combinații de culori personalizabile pentru capacele exterioare și pernuțele pentru urechi. Fiecare pernuță pentru urechi este fabricată din microfibră și spumă pentru confort superior și etanșare acustică. Brațele cu pivotare multiplă și bateria poziționată într-o adevărată premieră, în banda pentru cap, asigură o distribuție echilibrată a greutății.

Dyson OnTrac vin cu un algoritm personalizat de anulare activă a zgomotului (ANC) care utilizează 8 microfoane, eșantionând sunetul extern de 384.000 de ori pe secundă, conform spuselor celor de la Dyson. Astfel, căștile pot anula până la 40 dB de zgomot nedorit. La interior se mai află și difuzoare de neodim de 40mm, 16ohm și căștile pot reproduce frecvențe de la 6, până la 21.000 Hertz. Un alt element interesant de construcție este înclinarea carcasei difuzorului, cu 13 grade spre urechea ascultătorului, pentru a un răspuns audio mai direct, notează Dyson.

Cu o durată de viață a bateriei de până la 55 de ore, Dyson OnTrac oferă până la două săptămâni de ascultare chiar și cu ANC activat. Cele două celule ale bateriei litiu-ion sunt suspendate în banda pentru cap pentru o distribuție mai uniformă a greutății. Pentru a comuta între activarea și dezactivarea ANC, utilizatorul trebuie să apese de două ori pe oricare dintre cupele pentru urechi. Căștile se pot controla și din aplicația MyDyson, care oferă și feedback în timp real al nivelului de zgomot din interiorul căștilor, precum și din exterior.

Dyson OnTrac sunt disponibile în patru variante de culori, iar opțiunile includ aluminiu CNC, cupru și nichel. Varianta Ceramic Cinnabar are un finisaj vopsit cu aspect ceramic. În plus față de aceste patru variante de culori, cei interesați au posibilitatea să-și personalizeze căștile Dyson OnTrac cu capace exterioare și pernuțe pentru urechi în diverse culori și finisaje.

Câștile sunt disponibile la prețul de 2529 RON. Capacele exterioare sunt prelucrate din aluminiu de înaltă calitate, pentru un finisaj ușor și durabil, într-o gamă de culori și finisaje – ceramice sau din aluminiu. Accesoriile sunt disponibile la prețul de 259 RON. 

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,