Energy Expo - Join the revolution

Bolt ajunge în Vaslui, cu reduceri de până la 70% la primele curse

Scris de | 18 iulie, 2024
Bolt ajunge în Vaslui, cu reduceri de până la 70% la primele curse

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Vaslui și ajunge să acopere 30 de orașe importante la nivelul întregii țări. Compania își continuă, astfel, strategia de extindere în cât mai multe zone și județe din România. Prețul curselor Bolt din Vaslui începe de la 11 lei, iar în luna iulie, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Serviciile de transport la cerere pot fi accesate prin instalarea aplicației Bolt din Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. De asemenea, companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Vaslui este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , ,