Energy Expo - Join the revolution

Toate episoadele din sezonul 3 al serialului The Bear sunt acum disponibile pe Disney+

Scris de | 17 iulie, 2024
Toate episoadele din sezonul 3 al serialului The Bear sunt acum disponibile pe Disney+
CR: FX.

Cel de-al treilea sezon al serialului de succes de la FX, „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și telespectatori și premiat cu Emmy, este disponibil de astăzi pe Disney+, fiind lansate toate cele 10 episoade. Sezonul trei nu a primit cele mai bune recenzii, fiind considerat de majoritatea celor care l-au urmărit (episoadele fiind lansate săptămânal în Statele Unite) cel mai slab al serialului până acum, însă acum avem ocazia să vedem cu ochii noștri dacă e chiar așa. Am vorbit anterior de The Bear puțin într-un material despre cele mai bune lucruri de pe streaming din 2023, și s-ar putea să arunc o privire ceva mai detaliată asupra sa după ce termin și sezonul 3.

În cel de-al treilea sezon, Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) și Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) fac tot ce le stă în putere pentru a duce „The Bear” – un local de sandvișuri transformat în restaurant de fine dining- la cel mai înalt nivel. Să rămâi pe linia de plutire în această afacere schimbătoare nu este o sarcină ușoară. În timp ce pentru mulți din industrie o nouă zi poate însemna o bătălie pierdută, Carmy se forțează mai mult ca niciodată și cere excelență din partea personalului său pentru a obține ceea ce își doresc toți.

The Bear are episoade de o jumătate de oră și îi aduce pe micile ecrane, în alte roluri, și pe Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas și Matty Matheson, iar Oliver Platt și Molly Gordon interpretează roluri recurente.

CR: FX.

The Bear este creat de Christopher Storer, care este producător executiv alături de Joanna Calo, Josh Senior, Cooper Wehde, Tyson Bidner, Matty Matheson și Hiro Murai. Courtney Storer are rolul de producător co-executiv și producător culinar. Serialul este produs de FX Productions. Serialul poate fi văzut și în familiile cu copii, cu ajutorul funcției de control parental. Datorită acesteia, abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

Etichete: , , , ,