Energy Expo - Join the revolution

Versiunea beta pentru Call of Duty: Black Ops 6 e disponibilă din 30 august. Cum îl poți juca

Scris de | 17 iulie, 2024
Versiunea beta pentru Call of Duty: Black Ops 6 e disponibilă din 30 august. Cum îl poți juca

Varianta early access beta pentru Call of Duty: Black Ops 6 va fi disponibilă din 30 august, iar open beta începe o săptămână mai târziu, pe 6 septembrie, însă anul acesta există și o noutate. Dacă până acum, conținutul exclusiv era prioritizat pentru platforma celor de la Sony, PlayStation, lucrul acesta se schimbă odată cu achiziția Activision Blizzard de către cei de la Xbox, astfel că jucătorii de PC și Xbox nu vor mai trebui să aștepte până la Open Beta ca să poată juca noul titlu din franciză.

Până acum, versiunile beta ale seriei Call of Duty ajungeau întâi pe PlayStation, unde exista o perioadă exclusivă de early-access pentru cei care dădeau precomandă jocului, urmată de open beta-ul gratuit pentru toate platformele. Anul acesta, early access-ul este disponibil oricui dă o precomandă pentru Black Ops 6, pe orice platformă, și începe de pe 30 august până pe 4 septembrie, la ora 20:00 (ora României).

Mișcarea era așteptată, și face parte din promisiunea celor de la Microsoft de a păstra o paritate pentru seria Call of Duty în ceea ce privește următoarele lansări, făcută dinainte de oficializarea achiziției Activision. Sony a menționat atunci temeri că Microsoft ar putea să oprească lansarea uneia dintre cele mai populare serii de jocuri video pe alte platforme, încercând astfel să blocheze achiziția, însă fără succes.

Singurul beneficiu momentan pentru clienții Microsoft este că abonații Game Pass pot juca și ei beta-ul early access. Call of Duty: Black Ops 6 este probabil cel mai important joc care va fi disponibil din prima zi pe serviciul de abonament al celor de la Microsoft, dar sosirea sa a și declanșat o mărire semnificativă de prețuri. Astfel, abonații la noul tier „standard” din Game Pass vor avea de așteptat cel mai probabil până la anul ca să se joace titluri ca Avowed, Indiana Jones and the Great Circle, sau Black Ops 6. Acesta din urmă va fi disponibil pentru abonații Game Pass PC și Ultimate. Specificațiile de PC ale jocului sunt așteptate să fie similare cu cele necesare pentru Modern Warfare III, anul trecut.

Call of Duty: Black Ops 6 se lansează pe 25 octombrie, pe PC (Steam, Battle.net și Microsoft Store), Xbox One și Series X/S, respectiv PlayStation 4 și 5.

Etichete: , , , , ,