Energy Expo - Join the revolution

Când se lansează Realme 13 Pro și Pro+

Scris de | 15 iulie, 2024
Când se lansează Realme 13 Pro și Pro+

Săptămâna trecută, Realme confirma că va lansa noile sale telefoane Realme 13 Pro și Realme 13 Pro+ în luna iulie, fără să anunțe însă și data exactă. Astăzi, brandul chinezesc a anunțat că seria Realme 13 Pro va fi dezvăluită în India pe data de 30 iulie.

Anterior, Realme a spus că telefoanele vor avea parte de senzori de 50MP de la Sony LYTIA. Deși nu avem încă detalii exacte despre ansamblele de cameră de pe cele două telefoane, a fost confirmat faptul că varianta Pro+ va avea „un sistem dual de camere principale”, ce va însemna cel mai probabil o lentilă wide de 50MP cu stabilizare optică, respectiv una de tip periscop telefoto, tot de 50MP, cu 3x zoom optic. Cele două vor folosi senzorii Sony LYT-701, respectiv Sony LYT-600. Introducerea unui tele de 50MP ar fi în ton cu performanțele Realme din ultima perioadă, telefoanele producătorului excelând în zona de zoom. Realme a mai spus și că cele două camere de 50MP de pe modelul 13 Pro+ au primit certificarea TUV Rheinland High Resolution Camera.

Noile telefoane din seria Realme 13 Pro sunt realizate în parteneriat cu Museum of Fine Arts (MFA) din Boston. Vor fi disponibile în mai multe variante de culoare, precum Emerald Green, Monet Gold și Monet Purple. Ultimele două sunt inspirate din opera celebrului pictor francez Oscar-Claude Monet, mai exact din picturile „Haystacks” și „Water Lilies”.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Realme 13 Pro and Pro+'s launch date announced