Energy Expo - Join the revolution

X lucrează la un buton de „dislike” pentru răspunsurile la postări

Scris de | 12 iulie, 2024
X lucrează la un buton de „dislike” pentru răspunsurile la postări

Rețeaua socială a lui Elon Musk, X (fostă Twitter), lucrează la dezvoltarea unei funcții de downvoting care va fi folosită pentru a îmbunătăți felul în care sunt arătate răspunsurile la o postare. Deși compania nu a anunțat încă oficial aceste planuri, descoperiri recente indică faptul că această funcție de downvote ar putea să semene cu un buton de „dislike”, în locul iconiței de pe Reddit asociate cu downvote-ul. Codul aplicației de X din iOS arată acum un buton care apare ca o inimă frântă lângă „like”-ul în formă de inimă de pe X, precum și referințe directe la o funcție de „downvote”.

Pe vremea când se numea Twitter, în 2021, compania a testat o funcție de downvoting. În acel moment, Twitter testa atât posibilitatea de upvote, cât și cea de downvote la toate postările. Ultimele teste arată însă că X va introduce doar downvotes și doar pentru răspunsurile la postări, pentru a putea aduce în prim plan răspunsurile mai bune în cazul unui thread lung și a le ascunde pe cele incorecte.

„Dovezile” acestei funcții au fost găsite de Aaron Perris, care a postat pe X o fotografie cu iconițele care vor fi folosite. De asemenea, se observă și un text care îi cere utilizatorului să confirme downvote-ul, prin întrebarea „Vrei să dai downvote acestui post?”. Un alt utilizator de pe X a arătat și videoclipuri ale butonului de dislike în acțiune. Anterior, acesta fusese văzut și în postarea unui angajat al rețelei sociale, care a creat un videoclip demo ce arăta o nouă modalitate de a extinde replicile la o postare. Ulterior, videoclipul respectiv a fost șters, și reîncărcat fără butonul de dislike vizibil.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,

Sursa: X is building a ‘dislike’ button for downvoting replies