Energy Expo - Join the revolution

Planet Coaster 2 te invită să construiești cel mai tare parc acvatic

Scris de | 12 iulie, 2024
Planet Coaster 2 te invită să construiești cel mai tare parc acvatic

Dacă ești dezamăgit de toboganele de la water park-urile din România, fii fără grijă! Continuarea titlului Planet Coaster nu se mai limitează doar la parcuri de distracții, ci introduce și un lucru mult așteptat de fanii acestor simulatoare: parcurile acvatice. Planet Coaster 2 apare în toamnă și îți va permite în sfârșit să construiești un parc acvatic așa cum ai visat, de la piscine cu valuri, la așa-numitele „lazy rivers” și cele mai nebune tobogane.

Bineînțeles, parcul tău va trebui echipat și cu șezlonguri, cabine de schimb, salvamari și alte lucruri esențiale. Planet Coaster 2 aduce noi tipuri de construcții și de drumuri, noi atracții, tematici și decorațiuni. O altă funcție interesantă este posibilitatea de a împărți un parc (acvatic sau de distracții) cu prietenii tăi, însă nu veți putea să construiți toți în același timp. Practic, odată ce termini o sesiune de joacă, un prieten poate construi mai departe în locul tău.

Planet Coaster 2 vine cu trei moduri diferite de joc: career, sandbox și challenge mode. Se va lansa pe PC, Xbox Series X/S și PlayStation 5, în toamna acestui an. Dacă ai jucat vreodată seria Roller Coaster Tycoon sau titlurile celor de la Frontier Developments (Planet Zoo, Jurassic World Evolution 2), atunci Planet Coaster 2 îți va atrage cu siguranță atenția.

ROG Zephyrus G14 (GA403)

Etichete: , , , , ,